BNPP

Mededeelingen van de Gereformeerde Kerken in de classis Arnhem

Ondertitel:
-
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
3 jan. 1942-10 nov. 1945* (1, nr. 1-3, nr. 12*)
Eigenaar:
-
Uitgever:
Kerkelijk Bureau Gereformeerde Kerk, Arnhem
Drukker:
Drukkerij D. Derksen, Arnhem
Plaats van Uitgave:
Arnhem
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
III
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
2,00 p/j
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
W.J.A. Schouten: 17 okt. 1942*-22 juli 1944 (1, nr. 42*-2, nr. 29)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
va Ons Kerkblad
Autopsie:
HDC: 17 okt. 1942 (1, nr. 42)
18 mrt. 1944-25 mrt. 1944 (3, nr. 11-3, nr. 12)
TUKOS: 10 apr. 1943 (1, nr. 14)
8 jan. 1944- 22 juli 1944 (2, nr. 1-2, nr. 29)
14 juli 1945 (zj, zn)
21 juli 1945-10 nov. 1945 (3, nr. 1-3, nr. 18)
ontbreekt: 2, nr. 3
3, nr. 2
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-