BNPP

Mededeelingen van de Vereeniging `Woodbrookers in Holland'

Ondertitel:
-
Categorie:
V/pol/instelling
Verschenen:
jan. 1912-dec. 1917 (nr. 1-nr. 29)
)
okt. 1921-mrt. 1941 (1, nr. 1-20, nr. 2)
feb. 1947-zd 1950 (21, nr. 1-24, zn)
Eigenaar:
Vereeniging Woodbrookers in Nederland
Uitgever:
-
Drukker:
Stoomdruk Fa. B. Cuperus Azn, Bolsward
juli 1914 (nr. 11): Coöperatieve Handelsdrukkerij, Leeuwarden
apr. 1915 (nr. 15): Stoomdrukkerij W. ten Kate, Emmen
Plaats van Uitgave:
sep. 1916 (nr. 21): IJhorst
apr. 1917 (nr. 25): Borculo
Frequentie:
4 x p/j
1921 (1): 7 à 8 x p/j
1929 (9): 4 x p/j
1936 (15): 2-5 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
gratis voor leden
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
Het dagelijks bestuur: jan. 1912-dec. 1917 (nr. 1-nr. 29)
verder geen redactie meer genoemd
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
in 1921 begint een jaargangtelling, die aangeduid wordt met `nieuwe reeks'
vermoedelijk is het periodiek 1918-1920 niet verschenen
va Mededelingen der Barchembeweging en vervolgens va Mededelingen Woodbrookers Barchem
Autopsie:
IISG: jan. 1912-dec. 1917 (nr. 1-nr. 29)
okt. 1921-mrt. 1941 (1, nr. 1-20, nr. 2)
feb. 1947-zd 1950 (21, nr. 1-24, zn)
ontbreekt: 15, nr. 2, 4
Achtergrond:
ChrSoc
Literatuur:
-
Vindplaats:
-