BNPP

Middernachtsroep

Ondertitel:
mei 1991 ( zj, nr 5): het internationale tijdschrift over bijbelse profetie.
Categorie:
III/zending
Verschenen:
1962- heden=dec. 2004 ( 1, nr. 1-zj, zn)
Eigenaar:
Middernachtsroep
Uitgever:
Middernachtsroep, Leerdam
apr. 1980* (20, nr. 1*): Middernachtsroep, 's-Gravenhage
dec. 1980 (20, nr. 9): Middernachtsroep, Leiden
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Leerdam
apr. 1980* (20, nr. 1*): 's-Gravenhage
dec. 1980 (20, nr. 9): Leiden
Frequentie:
1 x p/m.
Omvang:
III
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
dec. 1975 (15, nr. 9): 5,00 p/j
mrt. 1982* (21, nr. 12*): 10,00 p/j
jan. 1983 (22, nr. 10): 15,00 p/j
dec. 1987 (27, nr. 12): 20,00 p/j
dec. 1996: 24,00 p/j
jan. 2002: 12,60 p/j
dec. 2004: 16,20 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
Chr. A. van Duuren: aug. 1974*-heden (14, nr. 5*-zj, zn)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
dec. 1987 verdwijnt de (jaargang)nummering
Autopsie:
KB: mrt. 1974 (13, nr. 12)
aug. 1975 (14, nr.5)
dec. 1974 (14, nr. 9)
mei 1975-sep. 1977 (15, nr. 2-17, nr. 6)
mei 1978 (18, nr. 2)
sep. 1978-dec. 1978 (18, nr. 6-18, nr. 9)
feb. 1979 (18, nr. 11)
sep. 1979-juli 1981 (19, nr. 6-21, nr. 4)
apr. 1982-apr. 1983 (22, nr. 1-23, nr. 1)
apr. 1984-feb. 1987 (24, nr. 1-26, nr. 11)
mrt. 1987 (nr. 8703)
apr. 1987-dec. 2004 (zj, zn-zj, zn)
ontbreekt: 15, nr. 3, 10
16, nr. 10, 12
17, nr. 1, 5
19, nr. 7
okt. 1990
feb. 1992
apr. 1998
Achtergrond:
Evangelical
Literatuur:
-
Vindplaats:
-