BNPP

Nieuwsbrief

Ondertitel:
Informatieblad van de Amsterdamse studentenekklesia
Categorie:
III/categoraal
Verschenen:
okt. 1975-apr. 1999 (1, nr.2-23, nr.7)
Eigenaar:
Vereniging Amsterdamse Studentenekklesia
Uitgever:
Vereniging Amsterdamse Studentenekklesia, Amsterdam
Drukker:
sep. 1982( 7, nr.1): Gillis Bootsman
sep. 1983 (8, nr.1): Maurice Lensink
mei 1985 (9, nr.8): M. Kok-de Bruyn.
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
8 x p/j
sep. 1986 (11, nr. 1) 10 x p/j (meestal in werkelijkheid minder)
de jaargang loopt van september tot september
Omvang:
II
sep. 1985 (10, nr.1): III
Formaat:
B
nov. 1991 (16, nr.2): A
Oplage:
-
Prijzen:
okt.1981 (6, nr.2): 25,00 p/j
apr. 1982 (6, nr.8): 35,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
A. Marmelstein: sep. 1980-mei 1982 (6, nr. 1-7, nr. 8)
G. Schreuder: sep. 1980- mei 1982 (6, nr. 1-7, nr. 8)
G. Evenhuis: sep. 1980-mei 1982 (6, nr. 1-7, nr. 8)
I. Jansen: sep. 1982-apr. 1983 (7, nr.1-7, nr. 8)
M. Moussault: sep.1982-sep. 1984 (7, nr.1-9, nr.1)
B. Siertsema: sep.1982-sep.1987 (7, nr.1-12, nr.1)
N. Wessel: sep.1982-apr.1983 (7, nr.1-7, nr.8)
H. Groen: sep.1984-sep1985 (9, nr.1-10, nr.1)
H. Loman: okt.1985- sep.1986 (10, nr.2-11, nr.1)
L. Meulman okt.1985-sep.1998 (10, nr.2-23, nr.1)
A. van Heusden: okt.1985-sep.1986 (10, nr.2-11, nr.1)
T. de Koning: okt.1985-sep.1986 (10, nr.2-11, nr.3)
P. Toorop: sep.1986-okt.1989 (11, nr.3-14, nr.2)
O. de Jong: maart 1987- feb.1988 (11, nr.7-12, nr.6)
Corien van Zweden: sep.1987-mrt.1988 (12, nr.1-12, nr.7)
J. Koekoek: feb.1988-okt.1993 (12, nr.6-18, nr.2)
M. Linders: maart 1988-dec.1988 (12, nr.7-13, nr.4/5)
H. Dodemont: mei 1988- apr. 1989 (12, nr.9-13, nr.8)
J. Oosterman: sep.1988-apr. 1989 (12, nr.9-13, nr.8)
A. Klinkhamer: jan.1990-nov.1991 (14, nr.5-16, nr.2)
D. van Beek: dec.1992-sep.1998 (17, nr.4-23, nr.1)
M. Frei: okt.1993-apr. 1995 (18, nr.2-19, nr.7)
M. Doedens: okt.1994- sep.1998 (19, nr.2-23, nr.1)
F. van Wijk: feb.1996-apr. 1999 (20, nr.5-23, nr.7)
J. van Herik: sep.1998-apr. 1999 ( 23, nr.1-23, nr.7)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
KUN: okt. 1975-apr. 1999 (1, nr.2-23, nr.7)
ontbreekt: 1975/76: 1, nr.1
1976/77: 2, nr. 1,8,9
1980/81: 6, nr.1
1982/ 83: 7, nr. 2,9
1983/84: 8, nr. 5, 7
1984/85: 9, nr. 2, 4, 9
1989/90
14, nr. 4
1994/95: 19, nr. 4
1995/96 en 1996/97 (20 en 21): geheel
1997/98: 22, nr. 2, 7, 8
1998/99: 23, nr. 2, 3, 8, 9: HDC: 1994/1995 (19): cpl
1996/1997 (21)
KB: dec. 1980 (zn)
sep. 1981-mrt. 1982 (6, nr. 1-6, nr. 7)
okt. 1982-nov. 1982 (7, nr. 2-7, nr. 3)
jan. 1983 (7, nr. 5)
apr. 1984 (8, nr. 6)
sep. 1984-mei/juni 1992 (9, nr. 1-16, nr. 8), waaraan
ontbreekt: feb. 1986 (10, nr. 6)
apr/mei 1986 (10, nr. 8)
okt. 1987-dec. 1987 (12, nr. 2-12, nr. 4)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-