BNPP

Ondersteboven

Ondertitel:
Uitgave Landelijk DISK, Dienst in de Industriële Samenleving vanwege de Kerken
mrt. 1990 (4, nr. 1): Uitgave (van) DISK
Categorie:
III/categoraal
Verschenen:
1e kwartaal1987-heden=dec. 2004 (1, nr. 1-18, nr. 4) en proefnummer 4e kwartaal 1986
Eigenaar:
Dienst in de Industriële Samenleving vanwege de Kerken
Uitgever:
Dienst in de Industriële Samenleving vanwege de Kerken, Amsterdam
Drukker:
Omi-Grafisch Bedrijf Utrecht
mrt. 1990 (4, nr. 1): Drukkerij De Pelmolen, Utrecht
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
4 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
Particulieren 15,00 p/j, bedrijven en instellingen 25,00 p/j, bij afname van 10 of meer nummers 15,00 p/j
mrt. 1992 (6, nr. 1): Particulieren 15,00 p/j, bedrijven en instellingen 25,00 p/j, bij afname van 10 of meer nummers 5,00 p/j, losse nummers 5,00
1e kwartaal 1994 (8, nr. 1): particulieren 24,50 p/j, bedrijven en instellingen 34,50 p/j, bij groepsabonnementen het eerste 34,50 en vervolgabonnementen 22,50 p/j
1e kwartaal 2000 (14, nr. 1): losse nummers 10,00, particulieren 32,50 p/j, bedrijven en instellingen 42,50 p/j, bij groepsabonnementen het eerste 42,50 en vervolgabonnementen 32,50 p/j
1e kwartaal 2002 (16, nr. 1): losse nummers 4,50 (excl. Portokosten), particulieren 16,00 p/j, bedrijven en instellingen 21,00 p/j, bij groepsabonnementen het eerste 21,00 en vervolgabonnementen 16,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
O. Sondorp (eindredacteur): 4e kwartaal 1986-dec. 1991 (proefnummer-5, nr. 4)
O. Sondorp: mrt. 1992-juni 1992 (6, nr. 1-6, nr. 2)
K. Tinga: 4e kwartaal 1986-sep. 1990 (4, nr. 3)
T. Janssen: 4e kwartaal 1986 (3, nr. 4)
J. van der Horst: 4e kwartaal 1986- sep. 1990 (4, nr. 3)
H. Koetsier: 4e kwartaal 1986-dec. 1993 (1, nr. 1-7, nr. 4)
C. Lourens: 4e kwartaal 1986 (1, nr. 1)
G. van Eck: 4e kwartaal 1986-dec. 1992 (proefnummer-6, nr. 4)
G. van Eck (hoofdredacteur): 3e kwartaal 2003-2e kwartaal 2004 (17, nr. 3-18, nr. 2)
G. van Eck (hoofdredacteur/eindredacteur): 3e kwartaal 2004-heden (18, nr. 3-18, nr. 4)
K. Terwan: 2e kwartaal 1987-4e kwartaal 1988 (1, nr. 2-2, nr. 4)
W. de Boer: 1e kwartaal 1989-mrt. 1990 (3, nr. 1-4, nr. 1)
H. Crijns: 2e kwartaal 1990-4e kwartaal 2000 (4, nr. 2-14, nr. 4)
H. Crijns (hoofdredacteur) 4e kwartaal 2002-1e kwartaal 2004 (16, nr. 4-18, nr. 1)
P. Ligtvoet: mrt. 1990-mrt. 1993 (4, nr. 1-7, nr. 1)
J. van Lankeren: sep.1990- mrt 1993 (4, nr. 3-7, nr. 1)
R. Lensink: sep. 1990-sep. 1991 (4, nr. 3-5, nr. 3) en mrt. 1992-sep. 1992 (6, nr. 1-6, nr. 3)
E. Beerens: dec. 1990-mrt. 1993 (4, nr. 4-7, nr. 1)
F. van Steenbergen: dec. 1990-mrt. 1993 (4, nr. 4-7, nr. 1) en 1e kwartaal 1994-4e kwartaal 1997 (8, nr. 1-11, nr. 4)
H. van Andel: mrt. 1992- 2e kwartaal 1998 (6, nr. 1-12, nr. 2)
H. van Andel (eindredacteur): 3e kwartaal 1998-4e kwartaal 2000 (12, nr. 3-14, nr. 4)
J. Classens (eindredacteur): mrt. 1992-2e kwartaal 1998 (6, nr. 1-12, nr. 2)
H. Zeid: dec. 1992- mrt. 1993 (6, nr. 4-7, nr. 1)
M. Baltussen: 1e kwartaal 1994-4e kwartaal 2000 (8, nr. 1-14, nr. 4)
H. Wolters: 1e kwartaal 1994-2e kwartaal 1995 (8, nr. 1-9, nr. 2)
R. van Leeuwen: 2e kwartaal 1998-2e kwartaal 2001 (12, nr. 2-15, nr. 2)
E. van der Panne: 2e kwartaal 1999-2e kwartaal 2002 (13, nr. 2-16, nr. 2)
T. Koek (hoofdredacteur): 1e kwartaal 2001- 3e kwartaal 2002 (15, nr. 1-16, nr. 3)
E. van der Plas (eindredacteur): 1e kwartaal 2001-2e kwartaal 2004 (15, nr. 1-18, nr. 2)
C. van Haasteren: 1e kwartaal 2001-2e kwartaal 2003 (15, nr. 1-17, nr. 2)
I. Busch: 4e kwartaal 2002-heden (16, nr. 4-18, nr. 4)
A. Kooi: 1e kwartaal 2003-heden (17, nr. 1-18, nr. 4)
J. Oonk: 1e kwartaal 2003-3e kwartaal 2004 (17, nr. 1-18, nr. 3)
Y. Tomala: 3e kwartaal 2003-2e kwartaal 2004 (17, nr. 3-18, nr. 2)
A. van Steyn: 3e kwartaal 2004-heden (18, nr. 3-18, nr. 4)
R.Brouwer: 4e kwartaal 2004-heden (18, nr. 4-18, nr. 4)
Medewerkers:
A.M. Booij: 1e kwartaal 1994-4e kwartaal 1995 (8, nr. 1-9, nr. 4)
P. Ligtvoet: 1e kwartaal 1994-2e kw, 2001 (8, nr. 1-15, nr. 2)
J. Veldman: 1e kwartaal 1994-heden (8, nr. 1-18, nr. 4)
P. Irik: 1e kwartaal 1996-1e kwartaal 2002 (10, nr. 1-16, nr. 1)
A. Slaats: 1e kwartaal 1996-1e kwartaal 2004 (10, nr. 1-18, nr. 1)
R. Mols: 2e kwartaal 1996-4e kwartaal 1996 (10, nr. 2-10, nr. 4)
E. van der Panne: 1e kwartaal 1998-1e kwartaal 1999 (12, nr. 1-13, nr. 1)
I. Busch: 2e kwartaal 1999-1e kwartaal 2002 (13, nr. 2-16, nr. 1)
A. Harrewijn: 2e kwartaal 1999-1e kwartaal 2002 (13, nr. 2-16, nr. 1)
H. Crijns: 3e kwartaal 2001-3e kwartaal 2002 (15, nr. 3-16, nr. 3) en 2e kwartaal 2004-heden (18, nr. 2-18, nr. 4)
G. Verburg: 1e kwartaal 2003-heden (17, nr. 1-18, nr. 4)
K. Tinga: 1e kwartaal 2004-heden (18, nr. 1-18, nr. 4)
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
vv DISK-bulletin
2, nr. 1-dec. 1990 (4, nr. 4) met jongerenkatern Binnenstebuiten
2e kwartaal 1998 (12, nr. 4) abusievelijk 12, nr. 2 genoemd
1e kwartaal 1999 (13, nr. 1) abusievelijk 12, nr. 1 genoemd
Autopsie:
HDC: proefnummer
sep. 1990 (4, nr. 3)
KB: proefnummer 4e kwartaal 1986- dec. 2004 (4, nr. 4)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-