BNPP

Oost-Azië's miljoenen

Ondertitel:
-
Categorie:
III/zending
Verschenen:
1957- heden=dec. 2004 (nr. 1-48, nr. 6)
Eigenaar:
Overzeese Zendingsgemeenschap (China Inland Mission)
jan./feb. 1975 (19, nr. 1): Stichting Overzeese Zendingsgemeenschap (v/h China Inland Mission)
mrt/apr. 1994 (38, nr. 2): OZG Nederland, Zeist
mrt/apr. 1996 (40, nr. 2): OZG-international, Zeist
jan/feb. 1997 (41, nr. 1) OZG-international, Terschuur
Uitgever:
Overzeese Zendingsgemeenschap (China Inland Mission), Amsterdam
jan./feb. 1975 (19, nr. 1): Stichting Overzeese Zendingsgemeenschap (v/h China Inland Mission), Amsterdam
mrt/apr. 1994 (38, nr. 2): OZG Nederland, Zeist
mrt/apr. 1996 (40, nr. 2): OZG-international, Zeist
jan/feb. 1997 (41, nr. 1) OZG-international, Terschuur
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
mrt/apr. 1994 (38, nr. 2): Zeist
jan/feb. 1997 (41, nr. 1): Terschuur
Frequentie:
1x p/2 m
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
vv China Inland Mission
Autopsie:
HDC: jan./feb. 1966 (10, nr. 1)
jan./feb. 1971-mei/juni 2001 (15, nr. 1-45, nr. 3)
ontbreekt: jaargang 1-9
1973 (17), 1974 (18)
1979 (23)
sep./okt. 1983-mrt./apr. 2001 (27, nr. 5-45, nr. 2)
KB: sep/okt. 1977-dec. 2004 (21, nr. 5-48, nr. 6)
ontbreekt: jan/feb. 1998 (42, nr. 1)
andere nummers zijn niet gevonden.
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-