BNPP

Opwekking

Ondertitel:
mei 1962* (2, nr. 7*): Maandblad van de Stichting Ben Hoekendijk’s Evangelisatie Campagnes
juli 1962 (2, nr. 9): uitgave van de Stichting Ben Hoekendijk’s Evangelisatie Campagnes
okt. 1962 (2, nr. 12): Ben Hoekendijk’s maandblad
1 juli 1967 (7, nr. 69): Orgaan van Stromen van kracht
1 mei 1968 (8, nr. 79): Maandblad
1 dec. 1968 (9, nr. 86): Nieuws- en evangelisatieblad
1 jan. 1969 (9, nr. 87): Evangelisatienieuwsblad
Categorie:
III/zending
Verschenen:
okt. 1960-okt. 1991 (1, nr. 1-31, nr. 338)
Eigenaar:
Stichting Ben Hoekendijk’s Evangelisatie Campagnes, Putten
Uitgever:
Stichting Ben Hoekendijk’s Evangelisatie Campagnes, Putten
later: Stichting Opwekking, Putten
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Putten
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
IV
Formaat:
B
Oplage:
juli 1966 (6, nr. 57): 11000
Prijzen:
mei 1962* (2, nr. 7*): ƒ 4,00 p/j
dec. 1964 (4, nr. 38): ƒ 5,50 p/j, losse nummers ƒ 0,45
juli 1967 (7, nr. 69): ƒ 7,00 p/j
okt. 1971 (11, nr. 118): ƒ 10,00 p/j
jan. 1976 (16, nr. 165): ƒ 12,50 p/j (richtprijs)
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
B. Hoekendijk: mei 1962*-okt. 1991 (2, nr. 7*-31, nr. 338)
W. Hoekendijk: 1 juli 1967-okt. 1991 (7, nr. 69-31, nr. 338)
K. Hoekendijk: 1 juli 1967-1 jan. 1968 (7, nr. 69-8, nr. 75)
J.F. Hoekendijk: 1 juli 1967-1 jan. 1968 (7, nr. 69-8, nr. 75)
F. Verbeek: 1 juli 1967-1 jan. 1968 (7, nr. 69-8, nr. 75)
P. Vlug: 1 juli 1967-okt. 1991 (7, nr. 69-31, nr. 338)
E. Vlug: 1 juli 1967-okt. 1991 (7, nr. 69-31, nr. 338)
Medewerkers:
B. Hoekendijk: 1 jan. 1969-1 mei 1970* (7, nr. 69-10, nr. 103*)
F. Verbeek: 1 jan. 1969-1 mei 1970* (7, nr. 69-10, nr. 103*)
P. Vlug: 1 jan. 1969-1 mei 1970* (7, nr. 69-10, nr. 103*)
G. van Garderen: 1 jan. 1969-1 mei 1970* (7, nr. 69-10, nr. 103*)
I. Elderenbosch: 1 jan. 1969-1 mei 1970* (7, nr. 69-10, nr. 103*)
C. Phielix: 1 jan. 1969-1 sep. 1969 (7, nr. 69-9, nr. 95)
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
va Opwekking magazine
nr. 333 verscheen reeds odt Opwekking magazine
Autopsie:
HDC: dec. 1965 (5, nr. 50)
jan. 1988 (28, nr. 297)
VUA: 20 mei 1962-1 dec. 1969 (2, nr. 7-9, nr. 98)
jan. 1971-okt. 1991 (11, nr. 110-31, nr. 338)
RUU: 1 juli 1967-1 mei 1970 (7, nr. 69-10, nr. 103)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Pinkster
Literatuur:
-
Vindplaats:
-