BNPP

ORA zending & hulpverlening

Ondertitel:
-
Categorie:
III/zending
Verschenen:
1994- heden=dec. 2004 (1, nr.1-11, nr. 12)
Eigenaar:
Stichting ORA
Uitgever:
Stichting ORA, Krimpen a/d IJssel
dec. 2003 (10, nr. 12): Stichting ORA, Nieuwleusen.
Drukker:
apr. 1998* (5, nr. 1*): Drukkerij Rheinwaard, Lekkerkerk
juli 1998 (5, nr. 3): Drukkerij Efficiënta, Krimpen a/d IJssel
feb. 2004 (11, nr. 2): Druk VOB, Hardenberg
sep. 2004 (11, nr. 9): Druk Gaasbeek, Ane
Plaats van Uitgave:
Krimpen a/d IJssel
dec. 2003 (10, nr. 12): Nieuwleusen.
Frequentie:
4 x p/j
1999 (6)?: 6 x p/j
2001 (8): 10 à 12 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
A
Oplage:
-
Prijzen:
vrijwillige bijdrage van 5,00 p/j
juli/aug. 1998 (5, nr. 2): 7,50 p/j
mrt. 2003 (10, nr. 3): 4.50 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
-
Redactie:
C. Berger: apr. 1998*-okt. 1998 (5, nr. 1*-5, nr. 3) en dec. 2001-heden (8, nr. 11-11, nr. 12)
E. Merx: : apr. 1998*-heden (5, nr. 1-11, nr. 12)
N. Heinz: okt. 1998-dec. 2001 (5, nr. 3-8, nr. 11)
T. Keesmaat: juli/ aug. 2002-feb. 2003 (9, nr. 10-10, nr. 2)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
sep. 2001 (8, nr. 7): Letland
feb. 2003 (10, nr. 2) Het zuiden van Afrika
juli 2004 (11, nr. 8): Stille noodkreet uit het westen van Soedan.
Bibliografische gegevens:
vv Aktueel (Stichting ORA)
in 2000 (7) of 2001 (8) is de frequentie verhoogd van 6 x p/j
naar 10 à 12 x p/j
Autopsie:
KB: apr. 1998-okt. 1998 (5, nr. 1-5, nr. 3)
feb., mrt. ,apr., dec. 1999 alle (6, zn)
feb. 2000 (7, zn)
apr. 2000 (7, zn)
zd 2000 (7, zn)
zd 2001 (8, nr. 1, 6, 7, 11)
zd 2002 (9, nr. 3, 4, 5, 7, 10)
feb 2003-mei 2003 (10, nr. 2-10, nr. 5)
okt. 2003(10, nr. 10)
dec. 2003 (10, nr. 12)
2004 (11, nr. 1, 2, 3, 8, 9, 10)
dec. 2004 (11, nr. 12)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Evangelical
Literatuur:
-
Vindplaats:
-