BNPP

Our magazine

Ondertitel:
with supplement containing announcements from the Scotch Church Rotterdam and Brussels and the English Reformed Churches of Amsterdam, Middelburg and Flushing
jan. 1909* (XV*): with supplement containing announcements from the Scotch Church Rotterdam and the English Reformed Churches of Amsterdam, Middelburg and Flushing
jan. 1912 (XVIII): with announcements from the Scotch Church Rotterdam and the English Reformed Churches Amsterdam
Categorie:
III/nieuws
Verschenen:
1895-1937* (I-XLIV)
Eigenaar:
Scotch Church, Rotterdam
Uitgever:
Publication Committee of the Scotch Church, Rotterdam
Drukker:
dec. 1930: Gibbs, Bamforth and Co, Luton and London
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
III
1918: II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
HDC: 1 feb. 1923 (zj, nr. 2)
TUKOS: jan. 1903-dec. 1937 (IX-XLIV)
ontbreekt: 1905 (XI)
1906 (XII)
1908 (XIV)
UvA: 1899 (V)
1900 (VI)
de jaargang 1901 in PM deels aanwezig is niet geraadpleegd
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-