BNPP

P.C.O.B.-kaderblad

Ondertitel:
uitgave van de Protestants Christelijke Ouderenbond
Categorie:
II/ouderenblad
Verschenen:
aug. 1987-dec. 1999 (1, nr. 1-12, nr. 6)
Eigenaar:
Protestants Christelijke Ouderen Bond
Uitgever:
Protestants Christelijke Ouderen Bond, Rijssen
juli 1996 (10, nr. 4): Protestants Christelijke Ouderen Bond, Zwolle
Drukker:
Boek- en Offsetdrukkerij ALGRA- FO, Almelo
Plaats van Uitgave:
Rijssen
juli 1996 (10, nr. 4): Zwolle
Frequentie:
6 x p/j
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
2000
feb. 1996 (9, nr. 1): 2050
Prijzen:
20,00 p/j
1995 (9): 25,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
J.H. Dekker-Dingemans: aug. 1987- juli 1990 (nr. 1-4, nr. 4)
B.K.S. Solinger: aug. 1987-juni 1998 (nr. 1-11, nr. 3)
B.L. de Jong: aug. 1987-dec. 1996 (nr. 1-10, nr. 6)
W.H. Dekker: okt. 1990-dec. 1991 (4, nr. 5-5, nr. 6)
J. Hofstede: dec. 1995-juli 1997 (9, nr. 6-11, nr. 4)
J. Koster-Hofstede: okt. 1997- juli 1998 (11, nr. 5-11', nr. 4)
G.A. Gunnink-Tulp: feb. 1996-dec. 1999 (10, nr. 1-12, nr. 6)
J.J.M. Melissen: feb. 1997-okt. 1999 (11, nr. 1-12, nr. 5)
L.T. Rakers-Kooi: juni 1997-okt. 1999 (11, nr. 3-12, nr. 5)
H.J.T. Schuuring: juli 1998-feb. 1999 (11, nr. 4-12, nr. 1) en juli 1999-dec. 1999 (12, nr. 3-12, nr. 6)
H.J.T. Schuuring (eindredacteur): mrt. 1999 (12, nr. 2)
M.A. van Hoesel-Erdtsieck: okt. 1998-okt. 1999 (11, nr. 5-12, nr. 5)
G.W. Nijland-Wevers: dec. 1998-okt. 1999 (11, nr. 6-12, nr. 5)
R. van der Spek (eindredacteur): mrt. 1999-juli 1999 (12, nr. 2-12, nr. 4)
R. van der Spek: dec. 1999 (12, nr. 6)
A. Meester: dec. 1999 (12, nr. 6)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
jan. 1990 (4, nr. 1): Thuiszorg
mei 1990 (4, nr. 3): Contact kerken
Bibliografische gegevens:
va P.C.O.B.extra
zowel 1997 als 1998 worden als jaargang 11 aangemerkt
1998 hier als 11'
overigens gaf de PCOB vanaf 2000 ook het periodiek Perspectief uit
Autopsie:
HDC: 1987, nr. 1-1992, nr. 2, ontbreekt: 1987, nr. 2-1987, nr. 6
1989, nr. 1, 3-6
1990 geheel
1991, nr. 1, 2, 5
1992, nr. 1
KB: nov. 1989-dec. 1999 (3, nr. 5-12, nr. 6)
Achtergrond:
PCOB
Literatuur:
-
Vindplaats:
-