BNPP

Phebe

Ondertitel:
mrt. 1909 (1, nr. 3): Maandblad der Ned. Herv. Diakonessen-inrichting te Amsterdam
Categorie:
VI/zorg/instelling
Verschenen:
feb. 1909-aug. 1929* (1, nr. 1/2-21, nr. 9*)
Eigenaar:
Nederlands Hervormde Diakonessen-inrichting, Amsterdam
Uitgever:
Nederlands Hervormde Diakonessen-inrichting, Amsterdam
Drukker:
NV Concordia Electrische drukkerij en binderij, Amsterdam
apr. 1924* (16, nr. 4*): El. Drukkerij Presisto, Amsterdam
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
C
Oplage:
-
Prijzen:
vermoedelijk gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
A.J. Roozemeijer: feb. 1909sep. 1924* (1, nr. 1/2-16, nr. 9*)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
HDC: apr. 1912 (4, nr. 4)
mei 1913 (5, nr. 5)
UvA: feb. 1909-dec. 1922 (1, nr. 1/2-14, nr.12)
apr. 1924-sep. 1924 (16, nr. 4-16, nr. 9)
het enen nummer van 1929 (21, nr. 8) mogelijk in IISG aanwezig, is niet geraadpleegd
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
NHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-