BNPP

SOH ter plaatse

Ondertitel:
voorheen Werelddiakonaat
aug. 1989 (32, nr. 4): -
Categorie:
VI/ontwikkeling
Verschenen:
feb. 1988-juni 1995 (31, nr. 1-38, nr. 3)
Eigenaar:
Stichting Oecumenische Hulp
later: Stichting Oecumenische Hulp aan kerken en vluchtelingen
mrt. 1992 (35, nr. 1: Stichting Oecumenische Hulp. Dutch Interchurch Aid.
Uitgever:
Stichting Oecumenische Hulp, Utrecht
later: Stichting Oecumenische Hulp aan kerken en vluchtelingen, Utrecht
mrt. 1992 (35, nr. 1: Stichting Oecumenische Hulp. Dutch Interchurch Aid, Utrecht
Drukker:
dec. 1994 (37, nr.3): Van de Ridder BV. Nijkerk.
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
5 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
H. van Grieken
feb. 1988-juni 1995 (31, nr. 1-38, nr. 3)
J. `t Gilde: sep. 1994-juni 1995 (37, nr. 2-38, nr. 3)
J. B. Wijbrandi: sep. 1994-juni 1995 (37, nr. 2-38, nr. 3)
O. IJska: sep. 1994-juni 1995 (37, nr. 2-38, nr. 3)
Medewerkers:
J. `t Gilde: dec. 1993*-sep. 1994 (36, nr.5*-37, nr. 2)
J. B. Wijbrandi: dec. 1993*-sep. 1994 (36, nr.5*- 37, nr. 2)
Onno IJska: dec. 1993*-sep. 1994 (36, nr.5*- 37, nr. 2)
daarna worden deze drie heren in de redactie opgenomen.
Speciale nummers:
dec. 1993 (36, nr. 5): Nood-editie
dec. 1994 (37, nr. 3): Speciale editie.
Bibliografische gegevens:
vv Werelddiaconaat
va Kerk in aktie nieuws
Autopsie:
HDC: feb. 1988 (31, nr. 1)
IISG: 1988-1993 (31-36)
1994 (37, nr. 3)
1995 (38, nr. 2, 3)
KB: feb. 1988-juni 1995 (31, nr. 1-38, nr. 3)
alle jaargangen met een nummeruitgifte van 1 tot 5, behalve: 37, nr. 1, 2, 3 en 38, nr. 1, 2, 3.
Achtergrond:
SOH
Literatuur:
-
Vindplaats:
-