BNPP

Strijdkreet ook: De Strijdkreet

Ondertitel:
Officieel Orgaan van het Leger de Heils voor Nederland en België
2 jan. 1897 (11, nr. 1): Eere zij God! onze Strijdkreet. Officieel Orgaan van het Leger de Heils voor Nederland en België
3 juli 1897 (11, nr. 27): Overwinning door bloed en vuur! Onze Strijdkreet. Officieel Orgaan van het Leger de Heils voor Nederland en België
3 jan. 1903 (17, nr. 1): Officieel Orgaan van het Leger des Heils
1 juli 1916 (30, nr. 27): Officieel orgaan van het Leger des Heils in Nederland
31 mei 1941 (55, nr. 14): Uitgave van de geloofsgemeenschap `Leger des Heils'
17 nov. 1945 (-): Uitgave van de stichting `Het Leger des Heils'
1 dec. 1945 (nr. 46): Officieel orgaan van het Leger des Heils in Nederland
20 juli 1946 (59, nr. 14): Officieel orgaan van het Leger des Heils
6 jan. 1973 (86, nr. 1): Officieel orgaan Leger des Heils
7 jan. 1978 (91, nr. 1): Evangelisch tijdschrift van het Leger des Heils
17 feb. 1979 (92, nr. 5): Veertiendaags tijdschrift van het Leger des Heils
Categorie:
III/instelling
Verschenen:
2 jan. 1897-heden=11 dec. 2004 (11, nr. 1-117, nr. 24)
Eigenaar:
Leger des Heils, Amsterdam
7 jan. 1995* (108, nr. 1*): Leger des Heils, Almere
Uitgever:
2 jan. 1897* (11, nr. 1*): Commandant Booth-Clibborn
15 okt. 1898 (12, nr. 42): Bureau van handel en uitgave, Amsterdam
1 jan. 1927 (41, nr. 1): Redactie en Administratie Leger des Heils, Amsterdam 7 jan. 1995* (108, nr. 1*): Leger des Heils, Almere
5 jan. 2002 (115, nr. 1): Sennefelder Misset BV, Doetinchem
Drukker:
Gas-Sneldrukkerij van het Leger des Heils, Amsterdam
11 jan. 1908 (22, nr. 2): Elektr. Drukkerij, Amsterdam
1 jan. 1927 (41, nr. 1): Electrische Drukkerij v.h. Leger des Heils, Amsterdam
17 nov. 1945 (zj, zn): NV Vada, Wageningen
4 jan. 1986 (99, nr. 1): Bosch & Keuning, Baarn
31 jan. 1998 (111, nr. 3): NDB, Zoeterwoude
Plaats van Uitgave:
Amsterdam, 7 jan. 1995* (108, nr. 1*): Almere
5 jan. 2002 (115, nr. 1): Doetinchem
Frequentie:
1x p/w
17 nov. 1945 (zj, znr): 1x p/2 w
Omvang:
V
1 okt. 1898 (12, nr. 40): VI
5 aug. 1916 (30, nr. 32): V
29 sep. 1917 (31, nr. 39): IV
1 jan. 1921 (35, nr. 1): V
2 juni 1923 (37, nr. 22): VI
17 nov. 1945 (-): IV
6 jan. 1973 (86, nr. 1): V
Formaat:
D
5 jan. 1901 (15, nr. 1): C
6 jan. 1973 (86, nr. 1): B
Oplage:
kerstnummer 1909: 60.000
21 jan. 1911 (25, nr. 3): 12.000
kerstnummer 1912: 70.000
13 aug. 1921 (35, nr. 33): 20.538
2 sep. 1922 (36, nr. 35): 22.087
1962 (75, nr. 9): 200.000 (jubileumnummer)
Prijzen:
2 jan. 1897* (11, nr. 1*): voor Nederland 1,60 p/j, voor België 2,00 p/j, overig buitenland 2,80 p/j, losse nummers 0,03
1 okt. 1898 (12, nr. 40): 2,60 p/j, losse nummers 0,05
4 jan. 1908 (22, nr. 1): 2,60 [/j, buitenland 4,00 p/j, losse nummers 0,05
7 feb. 1920: los 71/2 cent
2 juni 1923 (37, nr. 22): losse nummers 0,10
1 dec. 1928 (42, nr. 48): losse nummers 0,10
11 apr. 1936 (50, nr. 15): 5,00 p/j, 0,10 losse nummers
31 mei 1941 (55, nr. 14): 5,00 p/j, losse nummers 0,10
17 nov. 1945 (zj, zn): losse nummers 0,20
25 sep/9 okt. 1948 (61, nr. 20): 5,00 p/j, losse nummers 0,20
21 mrt/4 apr. 1953 (66, nr. 6): 6,60 p/j, losse nummers 0,25
25 juni/9 juli 1955 (68, nr. 13): 7,50 p/j, losse nummers 0,30
28 nov. 1964 (77, nr. 24): 7,50 p/j, losse nummers 0,30
26 nov. 1966 (79, nr. 24): 9,00 p/j, losse nummers 0,30
16 feb/2 mrt. 1974 (87, nr. 4): 12,00 p/j
dec. 1977 (90, nr. 25): 17,50 p/j
9 dec. 1978 (91, nr. 25): 19,50 p/j, losse nummers 0,75
3 jan. 1981 (94, nr. 1): 21,50 p/j, losse nummers 0,80, België BFR 12,00
25 okt. 1986 (99, nr. 22): 22,50 p/j
7 jan. 1995 (108, nr. 1): 22,95 p/j, losse nummers 0,85
31 mrt. 2001 (114, nr. 7): 20,40 p/j, losse nummers 0,57
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
Adj. Cohen: 2 jan. 1926 (40, nr. 1)
B. Vlas: 1 dec. 1928-30 sep. 1939 (42, nr. 48- 53, nr. 39)
J.H. Salomon (hoofdredacteur): 31 mei 1941-7 juni 1941 (55, nr. 14-55, nr. 15) en 17 nov. 1945-12 jan. 1952 (zj, zn-65, nr. 1)
J.H. Salomon: 26 jan. 1952-mrt. 1953 (65, nr. 2-66, nr. 5)
C. Barbier (hoofdredacteur): 26 jan. 1952-21 jan. 1956 (65, nr. 2-69, nr. 2)
D. Lissenburg (hoofdredacteur): 4 feb. 1956-10 mei 1963 (69, nr. 3-76, nr. 10)
A.A. van Dalen (hoofdredacteur): 13 juli 1963-6 jan. 1973 (76, nr. 14-86, nr. 1)
H. Pauwels (hoofdredacteur): 6 jan. 1973-10 juni 1978 (86, nr. 1-91, nr. 12)
C.J. Spek: 6 jan. 1973-3 feb. 1979 (86, nr. 1-92, nr. 3)
K. Kerkhoven: 6 jan. 1973-28 apr. 1979 (86, nr. 1-92, nr. 9), 5 jan. 1985-? (98, nr. 1-?)
J. Mast (hoofdredacteur): 19 aug. 1978-12 nov. 1983 (91, nr. 17-96, nr. 23)
R. Tinga (fotoredactie): 25 apr. 1981-22 nov. 1986 (94, nr. 9-99, nr. 24)
K. Krommenhoek (vormgeving): 25 apr. 1981-2 juli 1988 (94, nr. 9-101, nr. 14)
J. Filius: 17 feb. 1979-28 mei 1983 (92, nr. 4-96, nr. 11)
A. Markies: 5 feb. 1983-3 aug. 1985 (96, nr. 3-98, nr. 16)
R. Thomlinson (wnd. redacteur): 11 juni 1983-1 aug. 1987 (96, nr. 12- 100, nr. 16)
K. Kerkhoven (hoofdredacteur): 7 jan. 1984-4 juli 1987 (97, nr. 1-100, nr. 14)
B. Sprokkereef: 14 sep. 1985-28 mrt. 1987 (98, nr. 19-100, nr. 7)
S.A. Drijver (hoofdredacteur): 18 juli 1987-15 dec. 1989* (100, nr. 15-102, nr. 25*)
L. Geertsma: 28 feb. 1987-9 mei 1987 (100, nr. 5-100, nr. 10)
H. Schiedon: 14 mrt. 1987-15 dec. 1989* (100, nr. 6-102, nr. 25)
K. van Boven-Grauwmeijer: 15 aug. 1987-22 juli 1989 (100, nr. 17-101, nr. 15)
G.J. Nicolaas: 24 sep. 1988-22 juli 1989 (101, nr. 20-102, nr. 15)
H. Spek: 5 aug. 1989-[15 dec. 1989] (102, nr. 16-[102, nr. 25])
D. Veenendaal-v.d. Zee: 30 sep. 1989-5 dec. 1998 (102, nr. 20-111, nr. 25)
W.F. Palstra: 7-21 okt. 1961-2-16 feb. 1974 (74, nr. 20-87, nr. 3)
Th. H. Wolterink (hoofdredacteur): 7 jan. 1995*-4 mrt. 1995 (108, nr. 1*-108, nr. 5)
H. Spiering-Hagedoorn: 7 jan. 1995*-4 feb. 1995 (108, nr. 1*-108, nr. 3)
D. Krommenhoek (hoofdredacteur): 18 mrt. 1995-21 juni 1997 (108, nr. 6-110, nr. 13)
J. Ringelberg (ass. hoofdredacteur): 4 jan. 1997-21 juni 1997 (110, nr. 1-110, nr. 13)
J. Ringelberg (hoofdredacteur): 5 juli 1997-21 juni 2003 (110, nr. 14-116, nr. 13)
Fr. Van Zaalen: 4 jan. 1997-29 sep. 2001 (110, nr. 1- 114, nr. 19)
N. van Herwijnen: 14 feb. 1998- 30 sep. 2000 (111, nr. 4-113, nr. 18)
H. Spiering: 25 apr. 1998-20 juni 1998 (111, nr. 9-111, nr. 13)
T. Kruisinga-Remigius: 4 juli 1998-17 juli 1999 (111, nr. 14-112, nr. 15)
T. Kruisinga-Remigius (eindredacteur): 31 juli 1999-22 aug. 2000 (112, nr. 16-113, nr. 14)
R. Tinga (eindredacteur): 19 aug. 2000-21 juni 2003 (113, nr. 15-116, nr. 13)
R. Tinga (hoofdredacteur): 5 juli 2003-heden (116, nr. 14-117, nr. 24)
J. van der Made-Schroër: 4 feb. 2001-6 dec. 2003 (114, nr. 3-116, nr. 24)
S van Leeuwen: 17 mrt. 2001-heden (114, nr. 3-117, nr. 24)
J. Middelkoop: 10 mei 2003- 21 juni 2003 (116, nr. 10-116, nr. 13)
A. van Wagtendonk-Slagter: 5 juli 2003-heden (116, nr. 14-117, nr. 24)
S. van der Vlugt: 20 mrt. 2004-heden (117, nr. 6-117, nr. 24)
H. Velle: begin jaren 1990
Medewerkers:
C.J. Spek: 16 feb. 1974-2 mrt. 1974-? (87, nr. 4-87, nr. 5)
K. Kerkhoven: 16 feb.-2 mrt. 1974-? (87, nr. 4-87, nr. 5)
J. Filius: dec. 1977-? (90-?)
J. Verhagen: dec. 1977-? (90-?)
R. Tinga: dec. 1977-11 apr. 1981 (90, nr. 25-94, nr. 8)
A. Markies: dec. 1982 (95)
B. Sprokkereef: 15 mrt. 1986 (99, nr. 6)
R. de Slegte: 23 juni 1979-11 apr. 1981 (92, nr. 13-94, nr. 8)
K. Krommenhoek (vormgeving): 23 juni 1979-11 apr. 1981 (92, nr. 13-94, nr. 8)
Speciale nummers:
17 apr. 1897 (11, nr. 16): Hij is verrezen! Paaschnummer van de Strijdkreet
16 okt. 1897 (11, nr. 42): De Strijdkreet. Ons Zelfverloocheningsnummer
3 sep. 1898 (12, nr. 36): Inhuldigingsstrijdkreet
17 mrt. 1900 (14, nr. 11): Strijdkreet Zelfverloocheningsnummer
19 sep. 1903 (17, nr. 30): Strijdkreet oogstfeestnummer
15 sep. 1906 (20, nr. 37): Strijdkreet oogstfeestnummer
6 apr. 1907 (21, nr. 14): Strijdkreet zelfverloocheningsnummer
11 mei 1907 (21, nr. 19): Strijdkreet Jaarfeestnummer 1887-1907
11 feb. 1911 (25, nr. 6): Strijdkreet Jongelidennummer
1 apr. 1911 (25, nr. 13): Strijdkreet Z-V-nummer (=zelfverloochening)
23 apr. 1912 (26, nr. 12): Strijdkreet Zelfverloocheningsnummer
11 mei 1912 (26, nr. 19): Strijdkreet Jubileumnummer 1887-1912
11 sep. 1915 (29, nr. 37): Strijdkreet Oogstfeestnummer
2 juni 1917 (31, nr. 22): Strijdkreet Jongeliden-Jaarfeestnummer
13 aug. 1921 (35, nr. 33): Strijdkreet Muziekkorpsnummer
8 sep. 1923 (37, nr. 36): Strijdkreet Jubileumnummer (regeringsjubileum kon.Wilhelmina)
21 juni 1924 (38 nr. 25): Strijdkreet Bloemenfeestnummer
13 juni 1925 (39, nr. 24): Strijdkreet Zaandamnummer
13 mrt. 1926 (40, nr. 11): Strijdkreet Zelfverloocheningsnummer
9 okt. 1926 (40, nr. 41): Strijdkreet Zutfennummer
13 nov. 1926 (40, nr. 46): Strijdkreet Gezinsbondnummer
26 feb. 1927 (41, nr. 9): Strijdkreet Arnhemnummer
26 mrt. 1927 (41, nr. 13): Strijdkreet Zelfverloocheningsnummer
7 mei 1927 (41, nr. 19): Strijdkreet Jubileumnummer 1887-1927
3 sep. 1927 (41, nr. 36): Strijdkreet Moederdagnummer
28 apr. 1928 (42, nr. 17): Strijdkreet Groningennummer
7 juli 1928 (42, nr. 27): Strijdkreet Stichtersdagnummer
21 juli 1928 (42, nr. 29): Strijdkreet Jongeliedennummer
22 sep. 1928 (42, nr. 38): Strijdkreet Oogstfeestnummer
29 sep. 1928 (42, nr. 39): Strijdkreet Alkmaarnummer
13 okt. 1928 (42, nr. 41): Strijdkreet Winschoternummer
3 nov. 1928 (42, nr. 44): Strijdkreet Utrechtnummer
2 mrt. 1929 (43, nr. 9): Strijdkreet Zelfverloocheningsnummer
6 apr 1929 (43, nr. 14): Herdenking W. Booth 100 jaar geleden geboren
22 juni 1929 (43, nr. 25): Strijdkreet Kweekschoolnummer
27 juli 1929 (43, nr. 30): Strijdkreet Dordrechtnummer
21 sep. 1929 (43, nr. 38): Strijdkreet Oogstfeestnummer
1 mrt. 1930 (44, nr. 9): Strijdkreet Zelfverloocheningsnummer
10 mei 1930 (44, nr. 9): Strijdkreet Korpskadettennummer
24 mei 1930 (44, nr. 21): Strijdkreet Schiedamnummer
7 juni 1930 (44, nr. 23): Strijdkreet Enschedenummer
21 juni 1930 (44, nr. 25): Strijdkreet Harlingennummer
5 juli 1930 (44, nr. 27): Strijdkreet Stichtersnummer
19 juli 1930 (44, nr. 29): Strijdkreet Jongeliedennummer
30 aug. 1930 (44, nr. 35): Strijdkreet Kandidatennummer
6 sep. 1930 (44, nr. 36): Moederdagnummer
20 sep. 1930 (44, nr. 38): Oogstfeestnummer
15 nov. 1930 (44, nr. 46): Barmhartighiedsnummer
10 jan. 1931 (45, nr. 2): Den Heldernummer
24 jan. 1931 (45, nr. 4): Leeuwardennummer
31 jan. 1931 (45, nr. 6): K.S.G.-nummer (kweekschoolgebouw)
7 feb. 1931 (45, nr. 6): Zeistnummer
28 feb 1931 (45, nr. 9): Zelfverloocheningsnummer
11 apr. 1931 (45, nr. 15): Apeldoornummer
9 mei 1931 (45, nr. 19): Korpskadettennummer
16 mei 1931 (45, nr. 20): K.S.G.-nummer
30 mei 1931 (45, nr. 22): Almelo-nummer
13 juni 1931 (45, nr. 24): Kadettennummer
4 juli 1931 (45, nr. 27): Stichtersnummer
22 aug. 1931 (45, nr. 34): Kandidatennummer
29 aug. 1931 (45, nr. 35): Gedenknummer
5 sep. 1931 (45, nr. 36): Moederdagnummer
19 sep. 1931 (45, nr. 38): Oogstfeestnummer
21 nov. 1931 (45, nr. 47): Delftnummer
19 dec. 1931 (45, nr 51): Kerstnummer
30 jan. 1932 (46, nr. 5): Arnhemnummer
23 apr. 1932 (46, nr. 17): Rotterdam II-nummer
7 mei 1932 (46, nr. 19): Goesnummer
21 mei 1932 (46, nr. 21): Korpskadettennummer
28 mei 1932 (46, nr. 22): Kandidatennummer
2 juli 1932 (46, nr. 27): Stichtingsnummer
16 juli 1932 (46, nr. 29): Jongeliedennummer
22 juli 1933 (47, nr. 29): Kweekschoolnummer
9 sep. 1933 (47, nr. 36): Moederdagnummer
16 sep. 1933 (47, nr. 37): Oogstfeestnummer
21 okt. 1933 (47, nr. 42): Dordrechtnummer
4 nov. 1933 (47, nr. 44): Muzikantennummer
11 nov. 1933 (47, nr. 45): Gezinsbondnummer
5 mei 1934 (48, nr. 18): Korpskadettennummer
12 mei 1934 (48, nr. 19): Kandidatennummer
6 apr. 1935 (49, nr. 14): Kandidatennummer
29 juni 1935 (49, nr. 26): Stichtersnummer
7 sep. 1935 (49, nr. 36): Moederdagnummer
14 sep. 1935 (49, nr. 37): Oogstfeestnummer
9 nov. 1935 (49, nr. 45): Muzikantennummer
20 feb. 1937 (51, nr. 8): Kandidatennummer
1 mei 1937 (51, nr. 18): Jubileumnummer (1887-1937)
3 juli 1937 (51, nr. 27): Stichtersnummer
4 sep. 1937 (51, nr. 36): Moederdagnummer
18 sep. 1937 (51, nr. 38): Oogstfeestnummer
9 feb. 1938 (52, nr. 8): Kandidatennummer
17 sep. 1938 (52, nr. 38): Oogstfeestnummer
24 dec. 1938 (52, nr. 52): Kerstnummer
1 juli 1939 (53, nr. 26): Stichtersnummer
4 mei 1940 (54, nr. 18): Moederdagnummer
27 jan./9 feb. 1946 (67, nr. 2): Winternummer (moet zijn jaargang 59)
17 mei 1947 (60, nr. 10): Jubileumnummer 1887-1947
27 sep. 1947 (60, nr. 20): Gezinsbondnummer
26 mrt. 1949 (62, nr. 7): Stichtingsnummer
zonder datum 1949 (62): Kerstboek
7 apr. 1951 (64, nr. 7): Paulusherdenkingsnummer
19 mei 1951 (64, nr. 10): Gezinsnummer
2 juni 1951 (64, nr. 11): Velddagnummer
28 juli 1951 (64, nr. 15): Vacantienummer
22 sep. 1951 (64, nr. 19): Zendingsnummer
6 okt. 1951 (64, nr. 20): Oogstfeestnummer
8 mei 1952 (65, nr. 9): Jubileumnummer 1887-1952
14 juni 1952 (65, nr. 12): Velddagnummer
4 okt. 1952 (65, nr. 20): Zendingsnummer
18 okt. 1952 (65, nr. 21): Gezinsnummer
1 nov. 1952 (65, nr. 22): Jeugdnummer
21 feb. 1953 (66, nr. 4): Muzikantennummer
13 juni 1953 (66, nr. 12): Velddagnummer
3 okt. 1953 (66, nr. 20): Zendingsnummer
17 okt. 1953 (66, nr. 21): Gezinsnummer
31 okt. 1953 (66, nr. 22): Jeugdnummer
6 feb. 1954 (67, nr. 3): Muzikantennummer
16 okt. 1954 (67, nr. 21): Gezinsnummer
5 feb. 1955 (68, nr. 3): Muzikantennummer
17 sep. 1955 (68, nr. 19): Oogstfeestnummer
1 okt. 1955 (68, nr. 20): Zendingsnummer
13 okt. 1956 (69, nr. 21): Gezinsnummer
dec. 1956 (69): Kerstnummer 1956
26 sep. 1959 (72, nr. 20): Zuid-Amerikanummer
10 sep. 1960 (73, nr. 19): Zendingsnummer
1962 (75, nr. 9): Jubileumnummer 75-jaar
27 jan. 1964 (77, nr. 13): Vakantienummer
22 aug. 1964 (77, nr. 17): Feestnummer
15 mei 1965 (78, nr. 10): Jubileumnummer 1865-1965
11-24 dec. 1965 (78, nr. 25): Kerstnummer
8 juli 1967 (80, nr. 14): Vakantienummer
14 okt. 1967 (80, nr. 21): Gezinsnummer
27 apr. 1968 (81, nr. 9): Jeugdnummer
dec. 1977 (90): Kerstnummer 1977
13 mei 1978 (91, nr. 10): 100 jaar Leger des Heils
dec. 1981 (94): Kerstnummer 1981
dec. 1982 (95): Kerstnummer 1982
ca. 1993: Kerstnummer
Mei 2002: Inzet, speciale uitgave van de afdeling Maatschappelijke Dienstverlening Kerkgenootschap Leger des Heils
Bibliografische gegevens:
5/12 mei 1945 odt Het Legerblaadje
vv Onze strijdkreet, 1897-1898, hetgeen weer is vv De oorlogskreet
Aflevering Pasen 1905 o.d.t.: Paasch strijdkreet
Autopsie:
HDC: 1 dec. 1928 (42, nr. 48)
6 apr. 1929 (43, nr. 14)
19 dec. 1931 (45, nr. 51)
21 jan. 1933 (47, nr. 3)
24 aug. 1935 (49, nr. 34)
10 juli 1937 (51, nr. 28)
14 mei 1938 (52, nr. 20)
24 dec. 1938 (52, nr. 52)
30 sep. 1939 (53, nr. 39)
1947 (60, nr. 10)
25 sep/9 okt. 1948 (61, nr. 20-61)
9/23 okt. 1948 (21)
dec. 1949 (62, nr. 25)
21 mrt/4 apr. 1953 (66, nr. 6)
25 juni/9 juli 1955 (68, nr. 13)
zonder datum 1955 (68, nr. 18)
24 dec. 1955/7 jan. 1956 (68, nr. 26)
12/26 mei 1956 (69, nr. 10)
9/23 juni 1956 (69, nr. 12)
21 juli/4 aug. 1956 (69, nr. 15)
dec. 1956 (69, zn)
20 juli/3 aug. 1957 (70, nr. 15)
1/15 mrt. 1958 (71, nr. 5)
8/22 apr. 1961 (74, nr. 7)
7/21 okt. 1961 (74, nr. 20)
1962 (75, nr. 9)
2/16 juni 1962 (75, nr. 11)
3/17 nov. 1962 (75, nr. 22)
11/24 dec. 1965 (78, nr. 25)
16 feb/2 mrt. 1974 (87, nr. 4)
dec. 1977
dec. 1981 (94, nr. 26)
dec. 1982 (95, nr. 26)
5 jan. 1985 (98, nr. 1)
15 mrt. 1986 (99, nr. 6)
kerstnummer begin jaren 1990
KUN: 1926 (40, nr. 40)
1961 (74, nr. 21)
1969 (82, nr. 16)
1970 (83, nr. 4)
1971 (84, zn)
jan. 1972-30 sep. 1995 (87, nr. 1-108, nr. 20)
ontbreekt: 108, nr. 8
GAU: 2 jan. 1897-7 juni 1941 (11, nr. 1-55, nr. 15)
17 nov. 1945- 15 dec. 1989 (zj, zn-102, nr. 25)
ontbreekt: Kerstnummers 1904, 1905, 1913
1 okt. 1904 (18, nr. 40)
13 juni 1914 (28, nr. 24)
14 mei 1927 (41, nr. 20)
van het jaar 1929: (43, nr. 1, 5, 6, 7, 10, 13-17, 26, 28, 29, 34, 35, 36, 49, 51, 52)
14 okt. 1931 (47, nr. 41)
25 juni 1938 (52, nr. 26)
5 apr.-24 mei 1941 niet verschenen
5 mei 1962 (75, nr. 9)
22 apr. 1963 (76, nr. 9)
onvolkomenheden in: 7 aug. 1897 (11, nr. 32), blz 1 en 2 ontbreken
11 sep. 1897 (11, nr. 37): blz 1 en 2 ontbreken
30 mrt. 1901 (15, nr. 13): blz 1-4 ontbreken
6 apr. 1901 (15, nr. 14): blz 1 en 2 ontbreken
4 jan. 1902 (16, nr. 1): blz 1 en 2 ontbreken
8 feb. 1902 (16, nr. 6): blz 1 en 2 ontbreken
1 mrt. 1902 (16, nr. 9): blz 1 en 2 ontbreken
29 mrt. 1902 (16, nr. 13): blz 11 en 12 ontbreken
5 apr. 1902 (16, nr. 14): blz 9 en 10 ontbreken
12 apr. 1902 (16, nr. 15): blz 1 en 2 ontbreken
10 mei 1902 (16, nr. 19): blz 3 en 4 ontbreken
24 mei 1902 (16, nr. 21) blz 1 en 2 ontbreken, blz 9 en 10 ontbreken
7 juni 1902 (16, nr. 23): blz. 3 en 4 ontbreken
23 aug. 1902 (16, nr. 34): blz 1, 2, 7 en 8 ontbreken
26 dec. 1903 (17, nr. 52)
alleen blz 1 en 2 aanwezig
18 feb. 1905 (19, nr. 7): blz 9 en 10 ontbreken
1 juli 1905 (19, nr. 26): blz 1 en 2 ontbreken
22 juli 1905 (19, nr. 29): blz 1 en 2 ontbreken
17 feb. 1906 (20, nr. 7): blz 1 en 2 ontbreken
23 juni 1906 (20, nr. 25): blz 11 en 12 ontbreken
3 nov. 1906 (20, nr. 44): blz 3 en 4 ontbreken
5 jan. 1907 (21, nr. 1): blz 1 en 2 ontbreken
4 jan. 1908 (22, nr. 1): blz 11 en 12 ontbreken
29 feb. 1908 (22, nr. 9): blz 1,2,7 en 8 ontbreken
19 sep. 1908 (22, nr. 38): blz 1 en 2 ontbreken
26 sep. 1908 (22, nr. 39): blz 1 en 2 ontbreken
27 apr. 1912 (26, nr. 17): blz 9 en 10 ontbreken
15 juni 1912 (26, nr. 24): blz 7 en 8 ontbreken
4 jan. 1913 (27, nr. 1): blz 11 en 12 ontbreken
7 feb. 1914 (28, nr. 6): blz 1 en 2 ontbreken
22 aug. 1914 (28, nr. 6): blz 1 en 2 ontbreken
3 jan. 1920 (34, nr. 1): blz 1 en 2 ontbreken
14 feb. 1920 (34, nr. 7): blz 1 en 2 ontbreken
10 apr. 1920 (34, nr. 15): blz 1 en 2 ontbreken
24 apr. 1920 (34, nr. 17): blz 1 en 2 ontbreken
1 mei 1920 (34, nr. 18): blz 1 en 2 ontbreken
17 juli 1920 (34, nr. 29): blz 7 en 8 ontbreken
18 mrt. 1922 (36, nr. 11): blz 1 en 2 ontbreken
15 juli 1922 (36, nr. 28): blz 1 en 2 ontbreken
3 mrt. 1923 (37, nr. 9): blz 1 en 2 ontbreken
28 apr. 1923 (27, nr. 17): blz 3-6 ontbreken
5 mei 1923 (37, nr. 18): blz 1 en 2 ontbreken
12 mei 1923 (37, nr. 19): blz 1 en 2 ontbreken
19 mei 1923 (37, nr. 20): blz 1 en 2 ontbreken
15 mrt. 1924 (38, nr. 11): blz 1 en 2 ontbreken
28 sep. 1957 (70, nr. 20): blz 1 en 2 ontbreken
28 feb. 1959 (72, nr. 5): blz 1 en 2 ontbreken
PM 8831 1897-1983 (11-96) incompleet
KB: 7 jan. 1995-11 dec. 2004 (108, nr. 1-117, nr. 24)
de (enkele) ontbrekende nummers, eventueel elders aanwezig, zijn niet geraadpleegd
Achtergrond:
LdH
Literatuur:
-
Vindplaats:
-