BNPP

Tear Front

Ondertitel:
Tweemaandelijks informatiebulletin van het Internationaal Evangelisch Hulpfonds
Categorie:
VI/ontwikkeling
Verschenen:
jan/feb. 1977- nov. 1984 (1, nr.1-8, nr.7)
Eigenaar:
Tear Fund Nederland
Uitgever:
Tear Fund Nederland, Doorn
juli/aug. 1982 (6, nr.4): Tear Fund Nederland, Amerongen
Drukker:
sep. 1981 (5, nr.5): Barneveldse Drukkerij, Barneveld
aug. 1982 (7, nr. 3): Vink BV, Axel
Plaats van Uitgave:
Doorn
juli/aug. 1982 (6, nr.4): Amerongen
Frequentie:
6x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
sep. 1981 (5, nr.5): D
Oplage:
-
Prijzen:
gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
namen van redactieleden vermeld vanaf 7, nr.3
L.J. Keijzer (eindredacteur): mei 1983-nov. 1984 (7, nr. 3-8, nr. 7)

Marianne R. Loggers (hoofdredacteur): mei 1983-nov. 1984 (7, nr. 3-8, nr. 7)
W. Jenö Sebök: mei 1983-nov. 1984 (7, nr. 3-8, nr. 7)
Aty Tolkamp: jan/feb. 1984-nov. 1984 (8, nr. 1-8, nr. 7)
Otto de Bruijne: jan/feb. 1984-nov. 1984 (8, nr. 1-8, nr. 7)
Piet Hopman: mrt/ apr.1984-nov. 1984 (8, nr. 2-8, nr. 7)
Bert van de Waal: mrt/apr.1984-nov. 1984 (8, nr. 2-8, nr. 7)
Elly van de Waal: mrt/apr.1984- nov. 1984 (8, nr. 2-8, nr. 7)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
va Tear Fund Nieuws
Autopsie:
KB: sep. 1977-nov. 1984 (1, nr.5-8, nr.7)
ontbreekt: 1979 (3, nr. 1, 4, 5)
1980 (4, nr. 1, 5)
1982 (6, nr. 5)
1983 (7, nr. 5)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Evangelical
Literatuur:
-
Vindplaats:
-