BNPP

Voorlichting voor het kader van de C.M.B.

Ondertitel:
Chr. Metaalwerkersbond in Nederland. kaderblad van de C.M.B. in Nederland
zd 1959: Kaderblad van de Christelijke Bedrijfsbond voor de Metaalnijverheid en Elektrotechnische Industrie (C.M.B.)
Categorie:
V/vakblad
Verschenen:
zd 1952-okt. 1961 (5, nr. 1-14, nr. 2)
Eigenaar:
Christelijke Metaalwerkersbond in Nederland, Utrecht (CNV)
zd 1959 (12, nr. 2): Christelijke Bedrijfsbond voor de Metaalnijverheid en Elektrotechnische Industrie (C.M.B.)
Uitgever:
Christelijke Metaalwerkersbond in Nederland, Utrecht (CNV)
1959 (12, nr. 2): Christelijke Bedrijfsbond voor de Metaalnijverheid en Elektrotechnische Industrie (C.M.B.), Utrecht
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
wisselend 5 à 8 (meestal 7) x p/j
1956: 4x p/j
1959: 2x p/j
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
gratis voor leden van de CMB
leden moeten aangeven het blad gratis te willen ontvangen
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
B. Roolvink (eindredacteur): zd 1952-zd 1952 (5, nr. 1-5, nr. 8)
J. de Graaf: zd 1952-okt. 1961 (5, nr. 1-14, nr. 2)
H. Bijker: zd 1952-okt. 1961 (5, nr. 1-14, nr. 2)
I.P. van Leerdam: zd 1952-okt. 1961 (5, nr. 1-14, nr. 2)
C.N. de Graaf (secretaris): zd 1953-zd 1955 (6, nr. 1-8, nr. 7)
W. Vonkeman: zd 1956-okt. 1961 (9, nr. 1-14, nr. 2)
B. Bil (secretaris): zd 1956-dec. 1958 (9, nr. 1-11, nr. 4)
B. Bil: zd 1959-okt. 1961 (12, nr. 1-14, nr. 2)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
vanaf zd 1956 nr. 1 is elk nummer een speciaal nummer
Bibliografische gegevens:
vv Voorlichting
Autopsie:
HDC: zd 1953-zd 1955 (6, nr. 1-8, nr. 7)
zd 1956-zd 1956 (zj, nr. 1-zj, nr. 4)
juni 1957-okt. 1959 (zj, nr. 1-zj, nr. 2)
jan. 1960 (zj, nr. 1)
juni 1961-okt. 1961 (zj, nr. 1-zj, nr. 2)
IISG: 1952-1961 (1-14) cpl
Achtergrond:
CNV
Literatuur:
-
Vindplaats:
-