BNPP

Vrij en vroom

Ondertitel:
Maandblad voor de Zondagsscholen in vrijzinnigen geest
Categorie:
IV/godsdienstig
Verschenen:
1 sep. 1886- 1916* (1, nr. 1-30, nr. 12*)
Eigenaar:
Nederlandsche Protestanten Bond of Commissie voor de Zondagsscholen van de Nederlandsche Protestanten Bond
Uitgever:
H.C.A. Thieme, Nijmegen
1 juni 1898 (12, nr. 142): L.J. Veen, Amsterdam
Drukker:
H.C.A. Thieme, Nijmegen
1 juni 1898 (12, nr. 142): A. Hooiberg, Epe
1 jan. 1901 (15, nr. 173): Boek-, Courant- en Steendrukkerij G.J. Thieme, Nijmegen
Plaats van Uitgave:
Nijmegen
1 juni 1898 (12, nr. 142): Amsterdam
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
1 sep. 1908 (23, nr. 1): III
Formaat:
C
1 sep. 1908 (23, nr. 1): B
Oplage:
-
Prijzen:
2,00 p/j, losse nummers 0,20
1 okt. 1897 (12, nr. 134): 3,00 p/j, losse nummers 0,30
1 sep. 1908 (23, nr. 1): 3,30 p/j, losse nummers 0,35
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
J.F.D. Mossel: sep. 1886-1 dec. 1910* (nr. 1-25, nr. 4=292*)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
HDC: 1 jan. 1893-aug. 1909 (7, nr. 77-23, nr. 12)
PM: sep. 1886 (nr. 1, proefnummer)
apr. 1890 (nr. 44)
1 dec. 1894-jan. 1895 (9, nr. 100-9, nr. 101)
okt. 1897 (12, nr. 134)
aug. 1901 (15, nr. 180)
1 dec. 1910 (25, nr. 4=292)
de jaargangen 1910-1916 (24, nr. 5-30, nr. 12) in RUG konden niet worden geraadpleegd
Achtergrond:
NPB
Literatuur:
-
Vindplaats:
-