BNPP

De Wimpel

Ondertitel:
apr. 1968* (18, nr. 4*): maandblad voor de jeugd van 8-12 jaar, uitgave van de Bond voor Gereformeerde Jeugd Organisatie te Utrecht
dec. 1968 (18, nr. 10): uitgave van het Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk te Utrecht
dec. 1971 (21, nr. 9): Maandblad voor jou
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
1950?-nov./dec. 1991 (1, nr. 1-41, nr. 6)
Eigenaar:
apr. 1968* (18, nr. 4*): Bond voor Gereformeerde Jeugd Organisatie, Utrecht
dec. 1968 (18, nr. 10): Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk, Utrecht
jan. 1971 (21, nr. 1): Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk, Driebergen
Uitgever:
apr. 1968* (18, nr. 4*): Bond voor Gereformeerde Jeugd Organisatie, Utrecht
dec. 1968 (18, nr. 10): Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk, Utrecht
jan. 1971 (21, nr. 1): Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk, Driebergen
Drukker:
jan. 1987 (37, nr. 1): Kerckebosch, Zeist
Plaats van Uitgave:
Driebergen
Frequentie:
9 à 10 x p/j
feb. 1980 (30, nr. 1): 8x p/j
sep./okt. 1984 (34, nr. 5): 7x p/j
feb. 1985 (35, nr. 2): 6x p/j
Omvang:
I
feb. 1977 (27, nr. 2): II
Formaat:
apr. 1968* (18, nr. 4*): A
dec. 1971 (21, nr. 9): B
Oplage:
-
Prijzen:
sep/okt. 1984 (34, nr. 5): 9,00 p/j
jan. 1990 (40, nr. 1): 11,25 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
tot feb. 1976 geen namen vermeld
A. van Alphen: feb. 1976-nov./dec. 1991 (26, nr. 2-41, nr. 6)
H. Andeweg: feb. 1976- jan. 1990 (26, nr. 2-40, nr. 1)
L. Blok: feb. 1976-mei 1976 (26, nr. 2-26, nr. 5)
L. van Halem: feb. 1976-okt. 1977 (26, nr. 2-27, nr. 7)
B. Stok: feb. 1976-apr./mei 1989 (26, nr. 2-39, nr. 4)
J. Veltrop: feb. 1976-apr./mei 1982 (26, nr. 2-32, nr. 3/4)
H. van der Veldt: feb. 1976-mrt. 1977 (26, nr. 2-27, nr. 3)
N. Schouten (eindredacteur): feb. 1976-feb. 1978 (26, nr.2-28, nr. 2)
J. Fokkens: mei 1977-feb. 1980 (27, nr. 5-30, nr. 1)
H. Euser: sep. 1977-feb. 1979 (27, nr. 6-29, nr. 2)
S. Smit (eindredacteur): nov. 1978-dec./jan. 1980/1981 (28, nr. 8-30, nr. 8)
A. Looyen: feb. 1979-okt. 1981 (29, nr. 2-31, nr. 6)
H. van Twist: sep. 1979-nov./dec. 1991 (29, nr. 6-41, nr. 6)
M. Kuiper (secr.): sep. 1979- sep. 1980 (29, nr. 6-30, nr. 6)
J. Leijenhorst: mrt. 1980-nov. 1983 (30, nr. 2-33, nr. 7)
M. Buikema (secr.): feb. 1980-sep. 1981 (30, nr. 7-31, nr. 5)
J. Roukema (eindredacteur): feb. 1981-nov/dec. 1991 (31, nr. 2-41, nr. 6)
Th. Jens-Korten (secr.): okt. 1981-nov. 1983 (31, nr. 6-33, nr. 7)
G. Hulster: sep. 1982-nov. 1982 (32, nr. 5-32, nr. 7)
W. van Viegen (secretaris): dec. 1983-nov./dec. 1991 (33, nr. 8-41, nr. 6)
A. van Vulpen (eindredacteur): dec. 1983-apr./mei 1984 (33, nr. 8-34, nr. 4)
H. Schouten: feb. 1985-sep./okt. 1991 (35, nr. 2-41, nr. 5)
P. den Hond: nov./dec. 1986 (36, nr. 6)
T. Verhoeven: jan. 1987-nov./dec. 1989 (37, nr. 1-39, nr. 6)
J. Kesselring: sep./ okt. 1990-nov./dec. 1991 (40, nr. 5-41, nr. 6)
Medewerkers:
A. Stok: dec./jan. 1978/1979- feb. 1979 (28/29, nr. 9/1-29, nr. 2)
T. van der Leden: sep. 1979-nov./dec. 1991 (29, nr. 6-41, nr. 6)
I. Stok: sep. 1979-nov./dec. 1988 (29, nr. 6-38, nr. 7)
J. Fokkens: apr. 1980- mei 1980 (30, nr. 3-30, nr. 5)
A. Looyen: feb. 1981-mei 1981 (31, nr. 2-31, nr. 5)
A. Strikwerda: feb. 1982 (32, nr. 1)
P. den Hond: sep./okt. 1986 (36, nr. 5)
P. den Hond: jan. 1987-nov./dec. 1989 (37, nr. 1-39, nr. 6)
Speciale nummers:
dec. 1991 (41, nr. ...): Hoera, de Wimpel extra
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
KB: jan. 1974-nov./dec. 1991 (24, nr. 1-41, nr. 6)
RAU: 1972 (22, nr. 1, 6, 7, 8)
1973 (23, nr. 1, 2)
jan. 1974-dec. 1974 (24, nr. 1-24, nr. 9)
feb. 1975-dec. 1975 (25, nr. 2-25, nr. 9)
jan. 1976-nov. 1976 (26, nr. 1-26, nr. 8)
jan. 1977-apr. 1977 (27, nr. 1- 27, nr. 4)
sep. 1977-okt. 1977 (27, nr. 6-27, nr. 7)
feb. 1978-dec. 1978/jan. 1979 (28, nr. 2-28, nr. 9/10)
feb. 1979-dec. 1979/jan. 1980 (29, nr. 2-29, nr. 9)
feb. 1980-okt. 1980 (30, nr. 1-30, nr. 6)
dec. 1980/jan. 1981 (30, nr. 8)
1981 (31, nr. 3, 4, 5, 8)
1982 (32, nr. 1, 2)
1984 (34, nr. 3/4)
UvA: apr. 1968-aug/ sep. 1969 (18, nr. 4-19, nr. 7)
jan. 1971-nov. 1976 (21, nr. 1-26, nr. 8)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
LCGJ
Literatuur:
-
Vindplaats:
-