BNPP

Arend

Ondertitel:
Jeugdblad met gezonde spanning en avontuur
Categorie:
II/jeugdblad
Verschenen:
8 okt. 1955- okt. 1966 (1, nr. 1-11, nr. 52)
Eigenaar:
Uitgeverij Zomer&Keuning, Wageningen
Uitgever:
Bureau Jeugdblad Arend ( = Uitgeverij Zomer & Keuning), Wageningen
Drukker:
Uitgeverij Zomer & Keuning, Wageningen
Plaats van Uitgave:
Wageningen
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
VI
Formaat:
C
Oplage:
-
Prijzen:
13,00 p/j, losse nummers 0,35, België, Indonesië, Curaçao, Ned. Antillen en Ned. Nw.-Guinea 16,00 p/j, overige landen 18,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
A. de Waard: 1 juli 1961*okt. 1966 (6, nr. 40*-11, nr. 52)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
de nummers 2-11 van de 9e jaargang worden per abuis nog jaargang 8 genoemd
de datumtelling loopt gewoon door
Autopsie:
HDC: 28 dec. 1963 (9, nr. 13)
18 jan. 1964 (9, nr. 16)
30 jan. 1965-okt. 1966 (10, nr. 18-11, nr. 52)
ontbreekt: 10, nr. 19,20,21,28,31,32,37,51
11, nr. 1- 11,13,21,31,41,42,44-50
KB: 1 juli 1961-26 dec. 1964 (6, nr. 40-10, nr. 13)
PM: 8 okt. 1955 (1, nr. 1)
5 nov. 1955 (1, nr. 3)
4 okt. 1958 (4, nr. 1)
in totaal ontbreekt: 22 okt. 1955-juni 1961 (1, nr. 2-6, nr. 39) behoudens enkele losse nummers
het bezit van RUG: 1956-1960 (1, nr. 12-5, nr. 52) kon niet worden geraadpleegd
Achtergrond:
-
Literatuur:
Hemels/Vegt, pag. 330-332
Vindplaats:
-