BNPP

Christelijk instellingswezen

Ondertitel:
feb. 1940* (nr. 9*): tijdschrift voor Ziekenhuizen, Gestichten, Kerken, Pastorieën en Scholen
feb. 1956* (nr. 83)*: tijdschrift voor ziekenhuizen, bejaardentehuizen, kerken en scholen
jan. 1975 (26, nr. 1): maandelijks vakblad voor besturen en directies, hoofden van dienst van ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, kerk, scholen en andere instellingen
Categorie:
VI/zorg/instelling
Verschenen:
juni 1939-dec. 1975 (nr. 1-26, nr. 12)
Eigenaar:
Stichting Voorlichtingsdienst voor Christelijke Instellingen
Uitgever:
A.J. Oranje, 's-Gravenhage
juli 1974* (25, nr. 7*): Uitgeverij Three Castles, Amsterdam
Drukker:
A.J. Oranje, 's-Gravenhage
juli 1974* (25, nr. 7*): -
Plaats van Uitgave:
's-Gravenhage
juli 1974* (25, nr. 7*): Amsterdam
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
V
Formaat:
C
juli 1974* (25, nr. 7*): B
Oplage:
-
Prijzen:
feb. 1940* (nr. 9*): 3,50 p/j, buitenland 5,00 p/j, losse nummers 0,60
1952, nr. 38*: 6,00 p/j, buitenland 7,50 p/j, losse nummers 0,75
mrt. 1967* (nr. 216*): 8,50 p/j, buitenland 9,50 p/j, losse nummers 1,25
juli 1974* (25, nr. 7*): 24,00 p/j, buitenland 27,50 p/j, losse nummers 2,25
Foto's:
vanaf feb. 1952 (nr. 35)
Tekeningen:
vanaf feb. 1952 (nr. 35)
Redactie:
M. Stavenga: mei 1952*-mrt. 1963 (nr. 38*-nr. 166)
P. Taekema: apr. 1963-sep. 1966 (nr. 169-nr. 210)
W.J. Wolfs (eindredacteur): aug. 1975-dec. 1975* (26, nr. 8-26, nr. 12*)
P. Taekema (hoofdredacteur): aug. 1975-dec. 1975* (26, nr. 8-26, nr. 12*)
Medewerkers:
F.J. van Dongen: aug. 1975- dec. 1975* (26, nr. 8-26, nr. 12*)
W. v. Westerveld: aug. 1975-dec. 1975* (26, nr. 8-26, nr. 12*)
J. Sips: aug. 1975-dec. 1975* (26, nr. 8-26, nr. 12*)
W.C.F. Scheps: aug. 1975-dec. 1975* (26, nr. 8-26, nr. 12*)
J. Amersfoort: aug. 1975-dec. 1975* (26, nr. 8- 26, nr. 12*)
D. van Gangelen: aug. 1975-dec. 1975* (26, nr. 8-26, nr. 12*)
M. Wiersma: sep. 1975-dec. 1975* (26, nr. 9-26, nr. 12*)
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
oi Instellingen
in de periode 1970 tot 1974 moet men zijn overgegaan van een recht nummerstelling op een jaargangtelling
Autopsie:
RUU: mei 1952-juli 1954 (nr. 38-nr. 64)
juli/aug. 1962-dec. 1966 (nr. 160-nr. 213)
1969 (nr. 240)
ontbreekt: nr. 39,44,175,192,200,210
HDC: okt. 1940 (nr. 17)
KB: juli 1974-dec. 1975 (25, nr. 7-26, nr. 12)
VUA: feb. 1952-feb. 1962 (nr. 35-nr. 155)
ontbreekt: juli 1952 (nr. 40)
apr. 1953-feb. 1954 (nr. 49-nr. 59)
mei 1954-juli 1954 (nr. 62-nr. 64)
sep. 1954-dec. 1954 (nr. 66-nr. 69)
mrt. 1955 (nr. 72)
mei 1955 (nr. 74)
juli 1955 (nr. 76)
sep. 1955 (nr. 78)
apr. 1956-sep. 1958 (nr. 85-nr. 114)
nov. 1958 (nr. 116)
IISG: feb. 1956 (nr. 83)
jan. 1965 (nr. 190)
okt. 1965-dec. 1965 (nr. 199-nr. 201)
juli 1966-aug. 1971 (nr. 208-nr. 269)
juli 1974 (25, nr. 7)
ontbreekt: nr. 211-215, 219, 221, 223, 224, 238-240, 242-247, 249-257, 260-268
PM: feb. 1940 (nr. 9)
ontbreekt in totaal: nr. 1-8, 10-16, 18-34, 66- 69, 175, 192, 219, 221, 223, 224, 238-240, 242-247, 249-257, 260-268, 1971-1975
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-