BNPP

de Geuzenbode Vervangt III, nr. 64

Ondertitel:
Gereformeerde zamenspraken, uit te geven ten voordele van het Geuzengesticht en het Oranje-Weeshuis
2 mei 1890 (17, nr. 34*): Ten voordele van het Geuzengesticht `Wilhelmus van Nassauen' te Brielle
15 dec. 1893* (21, nr. 15*): Uitgave ten voordele van het Geuzengesticht `Wilhelmus van Nassauen' te Brielle met een `Te Huis' te Utrecht, Bleijenburgstraat 47
14 dec. 1894* (22, nr. 15*): Uitgave ten voordele van het Nationaal Geuzengesticht `Wilhelmus van Nassauen' te Brielle met een `Te Huis' te Utrecht, Bleijenburgstraat 47
15 jan. 1909* (36, nr. 22*): Gereformeerd weekblad, uitgave ten voordele van het Nationaal Geuzengesticht `Wilhelmus van Nassauen'te Brielle, met een `Te Huis'te Utrecht
Categorie:
II/opinie
Verschenen:
3 okt. 1873-14 apr. 1933* (1, nr. 1-60, nr. 39*)
Eigenaar:
-
Uitgever:
't Geuzengesticht, Brielle
15 dec. 1893* (21, nr. 15*): W.P. Lintjes, Maassluis
19 okt. 1923* (51, nr. 12*): W. Broekhoven en Zonen, Sommelsdijk
Drukker:
't Geuzengesticht, Brielle: 1 jan. 1892* (19, nr. 17*): Edam en Johannissen, Gouda
15 dec. 1893* (21, nr. 15*): W.P. Lintjes, Maassluis
19 okt. 1923* (51, nr. 12*): W. Broekhoven en Zonen, Sommelsdijk
Plaats van Uitgave:
Brielle
Frequentie:
1x p/w
Omvang:
VI
1877 (4): V
3 dec. 1886* (14, nr. 12*): III
Formaat:
A
1877 (4): B
3 dec. 1886* (14, nr. 12*): D
Oplage:
-
Prijzen:
0,02 per nummer, buiten Brielle 0,03 per nummer
19 okt. 1923* (51, nr.122*): 2,00 p/j, losse nummers 0,05
Foto's:
-
Tekeningen:
ja
Redactie:
J.H. Laatsman: 15 dec. 1893*? (21, nr. 15*-?)
M.H.K. Mol: 14 dec. 1894*? (22, nr. 15*-?)
Ds. Van Herwerden: 27 sep. 1929*-? (57, nr. 10*-?)
G. Verrij: 3 apr. 1931*-? (58, nr. 37*-?)
Medewerkers:
3 dec. 1886* (14, nr. 12*): Gereformeerde predikanten
Speciale nummers:
12 mei 1874: speciaal Oranje nummer n.a.v. 25-jarig jubileum van Willem III en tevens bezoek aan Amsterdam
Bibliografische gegevens:
onbekend of het periodiek langer is verschenen
Autopsie:
UvA: 3 okt. 1873-21 sep. 1877
HDC: 15 jan. 1909 (36, nr. 22)
IISG: 3 dec. 1886 (14, nr. 12)
1 juli 1887 (14, zn)
2 mei 1890 (17, nr. 34)
1 jan. 1892 (19, nr. 17)
25 mrt. 1892 (19, nr. 29)
15 dec. 1893 (21, nr. 15)
14 dec. 1894 (22, nr. 15)
12 juni 1896 (23, nr. 41)
5 feb. 1897 (24, nr. 23)
13 jan. 1899 (26, nr. 20)
6 juni 1919 (46, nr. 44)
19 okt. 1923 (51, nr. 12)
31 juli 1925 (53, nr. 1)
23 sep. 1927 (55, nr. 9)
27 sep. 1927 (55, nr. 10)
3 apr. 1931 (58, nr. 37)
18 sep. 1931 (59, nr. 9)
14 apr. 1933 (60, nr. 39)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-