BNPP

de Gids voor de lezer

Ondertitel:
documentatieblad van de Hervormde Jeugdraad
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
dec. 1955-dec. 1957 (nr. 1-nr. 100) en jan. 1958-19 juni 1966 (zj, nr. 1-zj, nr. 11)
Eigenaar:
Raad voor het jeugdwerk van de Generale Synode der Ned.Herv. Kerk
Uitgever:
Raad voor het jeugdwerk van de Generale Synode der Ned.Herv. Kerk, Amsterdam
Drukker:
stencil in eigen beheer
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
1 x p/w
apr. 1964: 2 x p/m
Omvang:
VI
1964: V
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
7,50 p/j
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
C.W. de Kruyter: zd 1955-2 mrt. 1957 (nr. 1-nr. 63)
W.A. Visch: 23 mrt. 1957-15 feb. 1958 (nr. 66-zj, nr. 7)
H.F. Romer: 22 feb. 1958-19 juni 1965 (zj, nr. 8-zj, nr. 11)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
27 okt. 1962 (zj, nr. 40): Jeugd, dienstplicht voor volwassenen
3 nov. 1962 (zj, nr. 41): Plaats van volwassenen t.o.v. jeugd in de huidige situatie
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
HDC: 8 dec. 1956 (nr. 52)
19 jan. 1957-26 jan. 1957 (nr. 57-nr. 58)
RUU: zd 1955-dec. 1957 (nr. 1-nr. 100) + extra nummer (dec. 1957)
jan. 1958-20 dec. 1958 (nr. 1-nr. 46)
jan. 1959-31 dec. 1959 (nr. 1-nr. 48)
jan. 1960-31 dec. 1960 (nr. 1-nr. 49)
jan. 1961-23 dec. 1961 (nr. 1-nr. 47)
jan. 1962- 28 dec. 1962 (nr. 1-nr. 48)
jan. 1963-20 dec. 1963 (nr. 1-nr. 47)
jan. 1964-20 dec. 1964 (nr. 1-nr. 29)
jan. 1965-19 juni 1965 (nr. 1- nr. 11)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
HJR
Literatuur:
-
Vindplaats:
-