BNPP

Heilsfontein

Ondertitel:
1 okt. 1958* (7, nr. 19*): blad ten dienste van het volle evangelie
juni 1964* (13, nr. 6*): maandblad tot verspreiding van het volle evangelie. Kontakblad van Radio IBRA voor Nederland en België
jan. 1973 (22, nr. 1): een blad voor waarheid en hoop
apr. 1977 (26, nr. 4): Een blad met goed nieuws en waar bovendien
juni 1999 (48, nr. 6): Krant met goed nieuws.
Categorie:
III/zending
Verschenen:
1952-dec. 2002 (1, nr. 1-51, nr. 12)
Eigenaar:
-
Uitgever:
Stichting Volle Evangelie Lectuur, Leeuwarden
later: Stichting Heilsfontein, Leeuwarden
2000 (49): Stichting Heilsfontein, Zwaagwesteinde.
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Leeuwarden
Frequentie:
1 okt. 1958* (7, nr. 19*): 2 x p/m
juni 1964* (13, nr. 6*): 1 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
C
later D
Oplage:
-
Prijzen:
1 okt. 1958* (7, nr. 19*): 2,50 p/j, losse nummers 0,10 (BF1,50)
juni 1964* (13, nr. 6*): 1,20 p/j, losse nummers 0,10
jan. 1973 (22, nr. 1): 3,10 p/j
losse 0,05- 0,20 (afhankelijk van het aantal exemplaren)
jan. 1977 (26, nr. 1): 6,00 p/j, losse nummers 0,09-0,30
dec. 1986 (35, nr. 12): 7,50 p/j, losse nummers 0,08-0,30, buitenland 9,00 p/j
jan. 1988 (37, nr. 1): 10,00 p/j
jan. 1995 (44, nr. 1): 10,00 p/j, buitenland 15,00 p/j
dec. 2001 (50, nr 12): 6,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
E. v.d. Molen: nov. 1954*-1 okt. 1958* (3, nr. 11*-7, nr. 19*) en nov. 1991- dec. 2002 (40, nr. 11-51, nr. 12)
H. Brohede: nov. 1954*-1 okt. 1958* (3, nr. 11*-7, nr. 19*)
E. Graf: nov. 1954*-1 okt. 1958* (3, nr. 11*-7, nr. 19*)
J. Wind (eindredacteur): 1 okt. 1958* (7, nr. 19*)
vanaf juni 1964 (13, nr. 6) of eerder zijn geen namen van redactieleden meer vermeld
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
niet verder verschenen
Autopsie:
HDC: 1 okt. 1958 (7, nr. 19)
juni 1964 (13, nr. 6)
KB: jan. 1974-dec. 2002 (23, nr. 1-51, nr. 12)
ontbreekt: 44, nr. 2 (febr. 1995)
46, nr. 5 (mei 1997)
KUN: 1973 (22)
IISG: nov. 1954 (3, nr. 11)
feb. 1955 (4, nr. 2)
sep. 1955 (4, nr. 9)
het nummer in UvA 1968 (17, nr. 2) is niet geraadpleegd
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Pinkster
Literatuur:
-
Vindplaats:
-