BNPP

de Hervormde vrouw

Ondertitel:
Orgaan van de Bond van Nederlands Hervormde Vrouwenverenigingen op Gereformeerde Grondslag
Categorie:
III/vrouwenblad
Verschenen:
1953-heden = dec. 2005 (1, nr. 1-53, nr. 12)
Eigenaar:
Bond van Nederlands Hervormde Vrouwenverenigingen op Gereformeerde Grondslag
Uitgever:
Bond van Nederlands Hervormde Vrouwenverenigingen op Gereformeerde Grondslag, Nijkerk
Drukker:
feb. 1977 (25, nr. 2): J. Bout en Zn, Huizen (NH)
Plaats van Uitgave:
Nijkerk
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
III
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
1977 (25): 10,00 p/j
1981 (29): 14,00 p/j
1986 (34): 16,00 p/j
1990 (38): 19,00 p/j
1998 (46): 20,00 p/j
2002 (50): 11,00 p/j
2005 (53): 12,00 p/j
Foto's:
vanaf okt. 1972 (20, nr. 10)
Tekeningen:
vanaf jan. 1974 (22, nr. 1)
Redactie:
A.M. Harkema-Visch (voorzitter): jan. 1971*-jan. 1981 (19, nr. 1*-29, nr. 1)
M. van Dijk-Jansze: jan. 1971*-jan. 1973 (19, nr. 1*-21, nr. 1)
T.A. van Bemmel-Mosterd: jan. 1971*-jan. 1992 (19, nr. 1*-40, nr. 1)
J. Hooreman-van Leeuwen: jan. 1971*-jan. 1974 (19, nr. 1*-22, nr. 1)
v.d. Kraats-Hofman: jan. 1971*-jan. 1982 (19, nr. 1*-30, nr. 1)
L. v.d. Linde-v.d. Brink: jan. 1971*-jan. 1981 (19, nr. 1*-29, nr. 1)
A. Westland-Barmentlo: jan. 1971*-jan. 1977 (19, nr. 1*-25, nr. 1)
M.C.D. van Wingerden-Blom: jan. 1971*-jan. 1977 (19, nr. 1*-25, nr. 1)
N.S.A. van Malenstein-Maas: jan. 1971*-jan. 1973 (19, nr. 1*-21, nr. 1)
M.C. van Kamerbeekden Dekker: jan. 1971*-jan. 1977 (19, nr. 1*-25, nr. 1) en jan. 1981-jan. 1989 (29, nr. 1-37, nr. 1)
A.C. Meijwaard-Fuite (voorzitter): jan. 1974-jan. 1977 (22, nr. 1-25, nr. 1) en jan. 1980-jan. 1992 (28, nr. 1-40, nr. 1)
W. Franken-van Daatselaar: jan. 1975-jan. 1977 (23, nr. 1-25, nr. 1)
G. Koeman-Altena: jan. 1977 (25, nr. 1)
E. Jongerden-Lustig: jan. 1977-jan. 1983 (25, nr. 1-31, nr. 1)
W. de Kok-Vlasblom (eindredacteur)
jan. 1980-jan. 1985 (28, nr. 1-33, nr. 1)
W. de Kok-Vlasblom: jan. 1985-jan. 1987 (33, nr. 1-35, nr. 1)
M.L. Slot-Boot: jan. 1983-jan. 2000* (31, nr. 1-48, nr. 1*)
M.H. Guyt-Guyt (eindredacteur): jan. 1985-jan. 2000* (33, nr. 1-48, nr. 1*)
N. 't Jong-Kamerbeek: jan. 1988-jan. 1998 (36, nr. 1-46, nr. 1)
G. Kamphuis- Noorlander: jan. 1990-jan. 1998 (38, nr. 1-46, nr. 1)
A.W. Boon: jan. 1992-jan. 2000* (40, nr. 1-48, nr. 1*)
J.A. v.d. Bijl-van der Kolk: jan. 1993-jan. 2000* (41, nr. 1-48, nr. 1*)
N. Boekhoudt-Kamerbeek: jan. 1999-jan. 2000* (47, nr. 1-48, nr. 1*)
E. Muller-Sloof: jan. 2000-jan. 2000* (48, nr. 1-48, nr. 1*)
* na jan. 2000 (48, nr. 1) wordt de redactie niet meer in het colofon vermeld, zodat van een aantal leden niet bekend is wanneer zij met hun redactiewerk stopten
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
okt. 1972 (20, nr. 10): `1952-1972'.
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
IIAV: jan. 1971-dec. 2005 (19, nr. 1-53, nr. 12)
ontbreekt: 1973 (21, nr. 1-12)
1975 (23, nr. 9)
1976 (24, nr. 1-12)
feb. 1982 (31, nr. 2)
dec. 1983 (32, nr. 12)
sep. 1984 (33, nr. 9)
1994 (43, nr. 4, 5, 6, 9)
nov. 2003 (52, nr. 11)
jaargang 24, mogelijk in KB aanwezig is niet geraadpleegd: andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GBNHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-