BNPP

de Hoop

Ondertitel:
Evangelische opvangcentra voor verslaafden
Categorie:
VI/zorg
Verschenen:
1977-juli 1988 (1, nr. 1-12, nr. 5)
Eigenaar:
Stichting Vrienden van Stichting De Hoop
Uitgever:
Stichting Vrienden van Stichting De Hoop, Dordrecht
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Dordrecht
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
Joh. H. de Bres: feb. 1978*-mei 1982* (2, nr. 3*-6, nr. 5*)
Jac. Hogeweg: feb. 1978*-mei 1982* (2, nr. 3*-6, nr. 5*)
T. Stortenbeker: feb. 1978*-jan. 1986* (2, nr. 3*-10, nr. 1*)
R. van der Steen: jan. 1986* (10, nr. 1*)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
va De Hoop Magazine
Autopsie:
KB: feb. 1981-mei 1981 (5, nr. 2-5, nr. 5)
jan. 1982-mei 1982 (6, nr. 1-6, nr. 6)
IISG: feb. 1978 (2, nr. 3)
aug/sep. 1979 (3, nr. 8)
jan. 1983 (7, nr. 1)
feb. 1983 (7, nr. 2)
mei 1983 (7, nr. 5)
jan. 1986 (10, nr. 1)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-