BNPP

ICCO-Nieuwsbrief

Ondertitel:
-
Categorie:
VI/ontwikkeling
Verschenen:
1e kwartaal 1983-juni 1989 (1, nr.1-7, nr. 2)
Eigenaar:
Interkerkelijke Coördinatie Commissie Ontwikkelingsprojecten (ICCO)
later Interkerkelijke Organisatie Ontwikkelingssamenwerking.
Uitgever:
Interkerkelijke Coördinatie Commissie Ontwikkelingsprojecten (ICCO) later: Interkerkelijke Organisatie Ontwikkelingssamenwerking, Zeist.
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Zeist
Frequentie:
4 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
M. de Jong: 1e kwartaal 1983- okt. 1984 (1, nr. 1-2, nr. 3)
K. van der Poort: 1e kwartaal 1983-mrt. 1985 (1, nr. 1-3, nr. 1)
R. van der Meijden: okt. 1984-mrt. 1985 (2, nr. 3-3, nr. 1)
P. de Lange: mrt. 1985-nov. 1986 (3, nr. 1-4, nr. 3)
H. Zomer: mrt. 1985- okt. 1985 (3, nr. 1-3, nr. 2/3)
R. Aalbersberg: okt. 1985-juni 1989 (3, nr. 2/3-7, nr. 2)
H. van 't Hoenderdal: okt. 1985-juni 1989 (3, nr. 2/3-7, nr. 2)
P. van Hooff: nov. 1986-juni 1989 (4, nr. 3-7, nr.2)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
HDC: 1e kwartaal 1983 (1, nr. 1)
KUN: 1983 (1, nr. 3,4)
1984 (2, nr. 1-4)
1985 (3, nr. 1, 2, 3)
1986 (4, nr. 1, 2, 3)
1987 (5, nr. 1, 2, 3)
1988 (6, nr. 1-4)
1989 (7, nr. 1, 2)
de ontbrekende nummers in KIT zijn niet geraadpleegd
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-