BNPP

Informatie van het werelddiakonaat

Ondertitel:
Werelddiakonaat Nederlandse Hervormde Kerk
Categorie:
VI/ontwikkeling
Verschenen:
1983-1990
Eigenaar:
Generale Diakonale Raad van de Nederlandse Hervormde Kerk
Uitgever:
Generale Diakonale Raad van de Nederlandse Hervormde Kerk, Utrecht
1983 (nr. 6): Generale Diakonale Raad van de Nederlandse Hervormde Kerk, Driebergen
Drukker:
eigen beheer
Plaats van Uitgave:
Utrecht
1983 (nr. 6): Driebergen
Frequentie:
5 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
nagenoeg elk nummer heeft een eigen thema
Bibliografische gegevens:
suppl. Generale Diakonale Raad van de Nederlandse Hervormde Kerk
Autopsie:
1983, nr. 2-1990, nr. 4
ontbreekt 1983, nr. 4-5
1984, nr. 1,3
1985, nr. 3
1986, nr. 3-4
1989, nr. 5
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
NHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-