BNPP

Intensief

Ondertitel:
Informatiebulletin Groninger studentenpastoraat
Categorie:
III/categoraal
Verschenen:
1974-heden = kerst 2004 (1, nr. 1-31, nr. 3)
Eigenaar:
Groninger studentenpastoraat
Uitgever:
Groninger studentenpastoraat, Groningen
Drukker:
Drukkerij: De Regenboog
vanaf sep.1981: H. van der Molen
later: Alba-Groningen
Plaats van Uitgave:
Groningen
Frequentie:
10 x p/j
sep. 1990 (17, nr. 1): 8 x p/j
Omvang:
III
Formaat:
B
later: C
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
tot okt. 1978 geen datering van de nummers
J. Hahn: 1, nr.6- 4, nr.1
J. van Herk: 1, nr.6-4, nr.8
R. Hopman: 1, nr.6-2, nr.4
S. Miedema: 1, nr.6-2, nr.4
O. Wagenaar: 1, nr.6-3, nr.1
J-P. Wind: 1, nr.6-3, nr.3
P. Witteveen: 1, nr.6-3, nr.3
M. van Bork: 2, nr.4-3, nr.1
E. Nieuwlaar: zd-sep. 1980 (2, nr. 4-7, nr.1)
D. Freriks: 2, nr. 4-4, nr.1
C. Stam: zdokt.1979 (2, nr. 6-6, nr. 2)
B. Hanewinkel: zd-okt. 1979 (3, nr. 1-6, nr.2)
D. Veenstra: zd-okt. 1978 (3, nr. 1-5, nr. 2)
H. Wiegman: zd-okt. 1978 (3, nr. 1-5, nr. 2)
W. Beernink: zd-okt. 1979 (4, nr. 1-6, nr. 2)
G. Dijkstra: zd-okt. 1979 (4, nr. 1-6, nr. 2)
J. Franken: zd-okt.1979 (4, nr. 1-6, nr. 2)
P. Goedendorp: zd-sep.1980 (4, nr. 1-7, nr. 1)
R. Heesink: zd-apr.1981 (4, nr. 8-7, nr. 8)
R. van der Veen: zd-okt.1979 (4, nr. 8-6, nr. 2)
M. Datema: zd-okt.1978 (4, nr. 9/10-5, nr. 2)
J. Bootsma: okt.1979-sep. 1981 (6, nr. 2-8, nr. 1)
R. Coster: okt.1979-jan.1980 (6, nr. 2-6, nr. 5)
W. Coster: okt.1979-jan. 1980 (6, nr. 2-6, nr. 5)
G. Houtsma: okt.1979- apr.1981 (6, nr. 2-7, nr. 8)
Fr. Karelse: okt.1979-sep.1981 (6, nr. 2-8, nr. 1)
B. van de Maas: okt.1979-nov.1991 (6, nr. 2-18, nr.2)
B. Seldenrath: okt.1979-sep.1982 (6, nr. 2-9, nr. 1)
B. Vegter: okt.1979-nov.1981 (6, nr. 2-8, nr. 3)
S. Weistra: okt.1979-sep.1980 (6, nr. 2-7, nr. 1)
F. ten Dam: feb.1981-sep. 1982 (7, nr. 6-9, nr. 1)
M. Reimerswaal: feb.1981-sep.1982 (7, nr. 6-9, nr. 1)
M. Edlinger: apr. 1981-sep. 1984 (7, nr.8-11, nr. 1)
Y. van Geenhuizen: apr. 1981-apr.1982 (7, nr. 8-8, nr. 8)
D. Krijtenburg: apr.1981- sep.1982 (7, nr. 8-9, nr. 1)
F. Rault: sep. 1981-sep.1983 (8, nr. 1-10, nr. 1)
F. Dekker: nov.1981-jan.1984 (8, nr .3-10, nr. 5)
L. van Noppen: nov.1981-juni1985 (8, nr. 3-11, nr. 10)
A. Bierling: sep. 1982-okt.1984 (9, nr. 1-11, nr. 2)
K. Bolsenbroek: sep.1982- okt.1983 (9, nr. 1-10, nr. 2)
W. Leibbrandt: sep. 1982-sep.1986 (9, nr. 1-13, nr. 1)
H. van Schie: feb. 1983-okt.1983 (9, nr. 6-10, nr. 2)
M. Cornel: dec. 1983 -sep.1986 (10, nr. 4-13, nr. 1)
W. Eilering: dec. 1983-dec.1986 (10, nr. 4-13, nr. 4)
G. Geerds: dec.1983- okt. 1984 (10, nr. 4-11, nr. 2)
H. Gerritsen: feb.1984-dec.1987 (10, nr. 6-14, nr. 4)
B. Borger: sep.1984-juni 1986 (11, nr. 1-12, nr. 10)
M.-J. Hilhorst: okt.1984-juni1986 (11, nr. 2-12, nr. 10)
H. Wiebenga: juni 1985-sep. 1993 (11, nr. 10-20, nr.1)
G. van Klinken: nov. 1985-sep. 1987 (12, nr. 3-14, nr.1)
C. Smit-Kamphorst: dec. 1985-apr. 1987 (12, nr. 4-13, nr. 8)
J. Holzmann: apr. 1986-sep. 1988 (12, nr. 8-15, nr. 1)
G. de Boer: juni 1986-sep. 1987 (12, nr. 10-14, nr. 1)
Peter Jager: juni 1986-mei 1988 (12, nr. 10-14, nr. 9)
J. Oosterman: juni 1986-sep. 1988 (12, nr. 10-15, nr. 1)
K. Swenne: juni 1986-nov. 1986 (12, nr. 10-13, nr. 3)
L. Trip: sep. 1987-sep. 1989 (14, nr. 1-16, nr. 1)
J. W. Vrieze: sep. 1987-okt. 1991 (14, nr. 1-18, nr. 1)
W. van der Goot: nov. 1987-sep. 1989 (14, nr. 3-16, nr. 1)
A. Starreveld: nov. 1987-apr. 1990 (14, nr. 3-16, nr. 8)
W. Zilverberg: jan. 1988-sep. 1994 (14, nr. 5-21, nr. 1)
W. Boiten: okt. 1989-sep. 1993 (16, nr. 2-20, nr. 1)
S. Kloosterman: okt. 1989-sep. 1992 (16, nr. 2-19, nr. 1)
A. Bouwers: okt. 1990-sep. 1993 (17, nr. 1-20, nr. 1)
A. la Fèber: okt. 1990-sep. 1992 (17, nr. 1-19, nr. 1)
H. van der Laan: okt. 1990-sep. 1994 (17, nr. 1-21, nr. 1)
V. Hoor- ens: feb. 1991-sep. 1993 (17, nr. 4-20, nr. 1)
D. Schouwenaar: apr. 1991-okt. 1996 (17, nr. 6-23, nr. 2)
A. Diesemer: nov 1991- heden (18, nr. 2-31, nr. 3)
A. A. Hettema: nov. 1991-nov. 1994 (18, nr. 2-21, nr. 3)
R. van der Kooij: sep. 1993-mei 1994 (20, nr. 1-20, nr. 8)
D. van Hooijdonk: sep. 1993-apr. 1995 (20, nr. 1-21, nr. 7)
R. Buining: okt 1993- dec. 1996 (20, nr. 2-23, nr. 4)
J. Prenger: mrt. 1994-feb. 1997 (20, nr. 6-23, nr. 5)
Th. Sikkema: okt. 1993-apr. 1995 (20, nr. 2-21, nr. 7)
L. Bolt: okt. 1993-feb. 1994 (20, nr. 2-20, nr. 5)
G. van den Brink: okt. 1993-dec. 1993 (20, nr. 2-20, nr. 4)
M.P. Bouvy: dec. 1993-mrt. 1994 (20, nr. 4-20, nr. 6)
T. Smid: sep. 1994-feb. 1998 (21, nr. 1-24, nr. 5)
S. Kloosterman: okt. 1994-sep. 1995 (21, nr. 2-22, nr. 1)
T. Sijens: okt. 1994-mei 1998 (21, nr. 2-24, nr. 8)
A. van Rijn: feb. 1994- sep. 1998 (21, nr. 5-25, nr. 1)
T. Biemold: apr. 1995-sep. 1996 (21, nr. 7-23, nr. 1)
J. Bosboom: apr. 1995-dec. 1995 (21, nr. 7-22, nr. 4)
G. Witteveen: apr. 1995-okt. 1995 (21, nr. 7-22, nr. 2)
J. van der Werken: sep. 1995- okt. 1995 (22, nr. 1-22, nr. 2)
J. Boekhoven: okt. 1995-feb. 1996 (22, nr. 2-22, nr. 5)
A. Kiewiet: okt. 1995-sep. 1996 (22, nr. 2-23, nr. 1)
D. Keers: feb. 1996-dec. 1996 (22, nr. 5-23, nr. 4)
A. Baerends: mrt. 1996-sep. 1999 (22, nr. 6-26, nr. 1)
A. ten Doeschate: okt. 1996-sep. 1998 (23, nr. 2-25, nr. 1)
K. Tabak: okt. 1996-feb. 1998 (23, nr. 2-24, nr. 5)
R. Bakker: mrt. 1997-okt. 1997 (23, nr. 6-24, nr. 2)
M. Doosje: sep. 1997-sep.2000 (24, nr. 1-27, nr. 1)
J. van Eck: nov. 1997- sep. 1998 (24, nr. 3-25, nr. 1)
Tj. Hiemstra: nov. 1997-feb. 1998 (24, nr. 3-24,nr. 5)
G. Masselink: nov. 1997-sep. 1999 (24, nr. 3-26, nr. 1)
J. Wending: nov. 1997-nov.2001 (24, nr. 3-28, nr. 1)
A. Knol: apr. 1998-dec. 1998 (24, nr. 7-25, nr. 3)
E. Koops: apr. 1998- nov. 2000 (24, nr. 7-27, nr. 3)
J. Bouman: sep. 1998-sep. 1999 (25, nr. 1-26, nr. 1)
W. van der Woude: sep. 1998-sep. 1999 (25, nr. 1-26, nr. 1)
S. Ram: dec. 1998-nov.2000 (25, nr. 3-27, nr. 3)
E. de Meer: feb. 1999- nov. 2001 (25, nr. 5-28, nr. 1)
J. Dankers: okt. 1999-sep. 2000 (26, nr. 1-27, nr. 1)
S. Dekker: okt. 1999-nov. 2000 (26, nr. 1-27, nr. 3)
E. Hakkenes: okt. 1999-okt. 2002 (26, nr. 1-29, nr. 1)
E. Hakkenes (eindredacteur): okt. 2002- heden (29, nr. 1 -31, nr. 3)
M. van der Til: okt. 1999-nov. 2001 (26, nr. 1-28, nr. 1)
J. Dijkstra: sep. 2000-nov. 2000 (27, nr. 1-27, nr. 3)
S. Hoogendoorn: sep. 2000-nov. 2001 (27, nr. 1-28, nr. 1)
B. Klein: sep. 2000- dec. 2000 (27, nr. 1-27, nr. 4)
I. Dijkstra (penningmeester): okt. 2000- heden (27, nr. 1-31, nr. 3)
S. Bruining: feb. 2001-okt. 2002 (27, nr. 6-29, nr. 1)
S. Bruining (voorzitter): okt. 2002-okt. 2003 (29, nr. 1-30, nr. 1)
R. Nijhuis: feb. 2001-nov. 2001 (27, nr. 6-28, nr. 1)
J. Schaap: mrt. 2001- heden (27, nr. 7-31, nr. 3)
M. Wegman: mrt. 2001-kerst 2004 (27, nr. 7-31, nr. 3)
R. Herman Mostert (voorzitter): okt. 2003- heden (30, nr. 1-31, nr. 3)
R. Herman Mostert: nov. 2001-okt. 2003 (28, nr. 1-30, nr. 1)
T. Oldenhuis: mrt. 2002- heden (28, nr. 6-31, nr. 3)
W. Geerling: nov. 2002-heden (29, nr. 2-31, nr. 3)
A. Tuinman: kerst 2002-heden (29, nr. 3-31, nr. 3)
S. Dankers (voorzitter): mrt. 2003-okt. 2003 (29, nr. 5-30, nr. 1)
S. Dankers: okt. 2003-heden (30, nr. 1-31, nr. 3)
S. Bouman: zomer 2003-heden (29, nr. 8-31, nr. 3)
F. Moek: feb. 2004-heden (30, nr. 5-31, nr. 3)
S. Bruwer: okt. 2004-heden (31, nr. 2-31, nr. 3)
J. van der Wel: Kerst 2004 -heden (31, nr. 3-31, nr. 3)
Naomi Homan: nov. 2004-heden (31, nr. 2-31, nr. 3)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
zd 2003 (29, zn): Themanummer `Studentenleven'
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
KUN: 1974/75 (1, nr. 6)
1975/76 (2, nr.4, 6, 7)
1976/77 (3, nr.1, 3, 4, 8)
1977/ 78 (4, nr. 1, 3, 8, 9, 10)
1978/79 (5, nr. 2)
1979/80 (6, nr. 2, 5-10)
1980/81 (7, nr. 1 t/m 9)
sep. 1981-zomer 1990 (8, nr. 1-16, nr. 10)
sep. 1990-Kerst 2004 (17, nr. 1-31, nr. 3)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-