BNPP

Kerk zonder grenzen

Ondertitel:
maandblad ter versteviging van de band tussen Radio Bloemendaal en haar luisteraars
dec. 1988 (20, nr. 8): Tijdschrift van het omroeppastoraat en radio-evangelisatie Noord-Holland
Categorie:
III/instelling
Verschenen:
feb. 1951-dec. 1967 en jan. 1968-heden = dec. 2000 (1, nr. 1-17, nr. 12 en 1, nr. 1-36, nr. 5)
Eigenaar:
Radiocommissie van de Gereformeerde Kerk van Bloemendaal
jan. 1968 (1, nr. 1): Stichting Kerk zonder Grenzen
Uitgever:
Radiocommissie van de Gereformeerde Kerk van Bloemendaal
jan. 1968 (1, nr. 1): Stichting Kerk zonder Grenzen, Haarlem
okt/nov. 1989 (21, nr. 7): Produktie: uitgeverij NARRATIO', Hardinxveld-Giessendam
okt/nov. 1990 (22, nr. 7): Produktie: uitgeverij NARRATIO', Gorinchem
Drukker:
jan. 1968 (1, nr. 1): Drukkerij Welta, Amsterdam
okt/nov. 1989 (21, nr. 7): Produktie: uitgeverij NARRATIO', Hardinxveld-Giessendam
okt/nov. 1990 (22, nr. 7): Produktie: uitgeverij NARRATIO', Gorinchem
Plaats van Uitgave:
Bloemendaal
Frequentie:
12 x p/j
later 1 x p/6w
later 6 x p/j
jan. 1968 (1NS, nr. 1): 1 x p/m
dec./jan. 1980/1981 (13, nr. 8/14, nr. 1): 1 x p/6 w
feb/mrt. 1996 (28, nr. 1): 6 x p/j
Omvang:
II
jan. 1964 (14, nr. 1): III
Formaat:
A
jan. 1968 (1, nr. 1): B
Oplage:
-
Prijzen:
dec. 1980 (13, nr. 8): 16,00 p/j
juli/aug 1984 (17, nr. 5): 18,00 p/j
mei/juni 1986 (18, nr. 4): 20,00 p/j
feb/mrt. 1993 (25, nr. 1): 22,50 p/j
nov/dec. 1998 (30, nr. 5): 25,00 p/j
feb/mrt. 2002 (34, nr. 1): 12,48 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
G. Toornvliet: apr. 1957-mei 1964 (7, nr. 3-14, nr. 5)
G. Toornvliet (eindredacteur): mei 1964-dec. 1967 (14, nr. 5-17, nr. 12)
A. la Fleur: apr. 1957-mrt. 1964 (7, nr. 3- 14, nr. 3)
L. Keesmaat: apr. 1957-mrt. 1964 (7, nr. 3-14, nr. 3)
W. v.d. Haak: mei 1964- juli 1969* (14, nr. 5-2, nr. 7*)
D. Schaafsma: mei 1964-okt. 1964 (14, nr. 5-14, nr. 10)
B. Seijmonsbergen: mei 1964-juli 1965 (14, nr. 5-15, nr. 7)
A. Hebly: mrt. 1965-dec. 1967 (15, nr. 3-17, nr. 12)
A.J. de Swart: sep. 1965-dec. 1967 (15, nr. 9-17, nr. 12)
L.J. Boeyinga: jan. 1968-sep/okt. 1988 (1, nr. 1-20, nr. 6)
J. C.W. van 't Hoff: jan. 1968- juli 1969* (1, nr. 1-2, nr. 7*)
G. Kuiper: jan. 1968-juli 1969* (1, nr. 1-2, nr. 7*)
M. Wagenaar: jan. 1968-juli 1969* (1, nr. 1-2, nr. 7*)
A.C. Bronswijk: okt/nov. 1988-dec. 1994 (20, nr. 7- 26, nr. 7)
G.E. Hartendorf: feb/mrt. 1995-dec. 1995 (27, nr. 1-27, nr. 6)
A. Mak: feb/mrt. 1996-heden (28, nr. 1-36, nr. 5)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
va: Radiokerk Bloemendaal
vanaf jan. 1959 begint een jaargang in januari
in jan. 1968 begint een nieuwe jaargangnummering (1NS e.v.)
Autopsie:
HDC: apr. 1957 (7, nr. 3)
juli 1957 (7, nr. 6)
jan. 1958 (7, nr. 12)
juni 1958 (8, nr. 5)
okt. 1958 (8, nr. 9)
juni 1959 (9, nr. 6)
okt. 1959- feb. 1960 (9, nr. 10-10, nr. 2)
apr. 1960 (10, nr. 4)
juni 1960 (10, nr. 6)
sep. 1960 (10, nr. 9)
nov. 1960-jan. 1961 (10, nr. 11-11, nr. 1)
mrt. 1961 (11, nr. 3)
mei 1961-aug. 1961 (11, nr. 5, 6, 7, 8)
dec. 1961 (11, nr. 12)
apr. 1962-mei 1962 (12, nr. 4, 5)
sep. 1962 (12, nr. 9)
dec. 1962 (12, nr. 12)
jan. 1963-mei 1963 (13, nrs 1-5)
juli 1963 (13, nr. 7)
sep. 1963 (13, nr. 9)
nov. 1963-jan. 1964 (13, nr. 11-14, nr. 1)
mrt. 1964 (14, nr. 3)
mei 1964-sep. 1964 (14, nrs. 5-9)
nov. 1964 (14, nr. 11)
jan. 1965 (15, nr. 1)
mrt. 1965 (15, nr. 3)
juli 1965 (15, nr. 7)
sep. 1965 (15, nr. 9)
nov. 1965 (15, nr. 11)
jan. 1966-mrt. 1966 (16, nrs. 1-3)
mei 1966 (16, nr. 5)
juli 1966 (16, nr. 7)
sep. 1966 (16, nr. 9)
nov. 1966-dec. 1966 (16, nrs. 11- 12)
feb. 1967-apr. 1967 (17, nrs. 2-4)
sep. 1967 (17, nr. 9)
nov. 1967 (17, nr. 11)
juli 1969 (2, nr. 7)
KB: dec. 1980-dec. 2004 (13, nr. 8- 36, nr. 5)
de nummers in PM [juli 1954 (4, nr. 6), sep. 1954 (4, nr. 8), mrt. 1958 (8, nr. 2)] zijn niet geraadpleegd
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-