BNPP

Kerkbode voor de Gereformeerde Kerken in Kampen en omgeving 7 jan. 1972 (27, nr. 27): Kerkbode voor de Gereformeerde Kerken in Kampen

Ondertitel:
-
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
9 jan. 1970-heden = 19 dec. 2003 (25, nr. 28-58, nr. 34)
Eigenaar:
Gereformeerde Kerken in Kampen en omgeving
7 jan. 1972 (27, nr. 27): Gereformeerde Kerken in Kampen
Uitgever:
Gereformeerde Kerken in Kampen en omgeving, Kampen
7 jan. 1972 (27, nr. 27): Gereformeerde Kerken in Kampen, Kampen
Drukker:
J.H. Kok N.V., Kampen
7 juli 1972 (27, nr. 40): -
Plaats van Uitgave:
Kampen
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
II
7 juli 1972 (27, nr. 40): IV
4 jan. 1980 (35, nr. 1): V
8 jan. 1982 (37, nr. 1): VI
Formaat:
C
7 juli 1972 (27, nr. 40): B
Oplage:
-
Prijzen:
10,00 p/j, studenten 6,00 p/j, losse nummers 0,25
7 juli 1972 (27, nr. 40): 11,00 p/j
7 jan. 1977 (32, nr. 1): 12,50 p/j
6 jan. 1984 (39, nr. 1): 15,00 p/j
27 dec. 1985 (40, nr. 46): 20,00 p/j
15 jan. 1993 (48, nr. 2): 25,00 p/j
8 jan. 1999 (54, nr. 1): 30,00 p/j
11 jan. 2002 (56, nr. 1): 15,00 p/j
Foto's:
sporadisch vanaf 30 jan. 1970 (25, nr. 31)
Tekeningen:
15 mrt. 1985 (40, nr. 10)
Redactie:
R. Akkerman: 4 jan. 1970-9 juni 1972* (25, nr. 28-27, nr. 38*)
S.S. van Dijk: 4 jan. 1970-9 juni 1972* (25, nr. 28-27, nr. 38*)
E. Th. Thijs: 4 jan. 1970-9 juni 1972* (25, nr. 28-27, nr. 38*)
J. Baayens: 13 aug. 1971-9 juni 1972* (27, nr. 5/6-27, nr. 38*)
B. Terpstra (secretaries): 7 juli 1972-20 dec. 1974 (27, nr. 40-29, nr. 46)
H. Schuttert
7 juli 1972-17 dec. 1976* (27, nr. 40-31, nr. 45*)
P. Vliegenthart (secretaris): 3 jan. 1975-26 nov. 1976* (30, nr. 1-31, nr. 42*)
L.H. Stel (secretaris): 10 dec. 1976*-22 dec. 1978 (31, nr. 44*-33, nr. 47)
A. van Aken: 7 jan. 1977-31 dec. 1981 (32, nr. 1-36, nr. 47)
R. Faber (secretais): 5 jan. 1979-24 dec. 1982 (34, nr. 1-37, nr. 48)
J. Glastra: 8 jan. 1982-10 juli 1998 (37, nr. 1-53, nr. 24)
Ch. Kikkert-Brijder (secretaris): 28 jan. 1983-22 mei 1987 (38, nr. 4-42, nr. 20)
J. ter Horst (eindredacteur): 7 dec. 1984-19 sep. 1986 (39, nr. 45-41, nr. 31)
D.L. Havinga (eindredacteur): 26 sep. 1986-19 dec. 1986 (41, nr. 32- 41, nr. 44)
Tj. Kuipers (eindredacteur): 9 jan. 1987-24 mrt. 1989 (42, nr. 1-44, nr. 12) en 18 aug. 1989-10 okt. 1997 (42, nr. 27-52, nr. 30)
J. van Dieren (secretaris): 29 mei 1987-20 nov. 1987 (42, nr. 21-42, nr. 41) en 27 nov. 1987-19 jan. 1996 (42, nr. 42-51, nr. 2)
A.S. van Hulzen: 7 apr. 1989-14 juli 1989 (44, nr. 13-44, nr. 26)
E. de Wilde-Koelewijn: 26 jan. 1996-heden (51, nr. 3-58, nr 34)
G.J. Mink: 24 okt. 1997-heden (52, nr. 31-58, nr. 34)
M.A. Noordhof: 22 aug. 1998-heden (53, nr. 25-58, nr. 34)
J.A. Kroon (eindredacteur): 1 okt. 1999-heden (54, nr. 24-58, nr. 34)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
28 jan. 1977 (32, nr. 4): Soembanummer
7 sep. 1990 (45, nr. 30): Startweekeditie, startweek 1990
vanaf 1993 (48): jaarlijkse bijlage van de commissie vorming en toerusting
Bibliografische gegevens:
vv Kerkbode voor de Gereformeerde Kerken in de classis Zwolle
vanaf 7 jan. 1972 (27, nr. 27): Kerkbode voor de Gereformeerde Kerken in Kampen
voor de periode na WOII is de relatie met Kamper Kerkbode I niet duidelijk geworden
Autopsie:
TUKOS: 9 jan. 1970-19 dec. 2003 (25, nr. 28-58, nr. 34)
ontbreekt: 1970/1971 (25, nr. 33, 36)
1971/72 (26, nr. 37)
1972/ 1973): (27, nr. 39, 41-43)
1974 (29, nr. 9, 26, 42)
1975 (30, nr. 12, 21, 26, 30, 32-34, 38)
1976 (31, nr. 1, 3-13, 15-17, 19-22, 25- 26, 28-32, 34, 36-37, 41, 43, 46)
1977 (32, nr. 2-3, 6, 8-9, 14-23, 28-29, 38, 43)
1978 (33, nr. 3-4, 14, 19, 22, 26, 45-46)
1979 (34, nr. 14-15, 20)
1991 (46, nr. 13)
1994 (49, nr,. 2)
1995 (50, nr. 27-28)
1996 (51, nr. 13, 24)
1999 (54, nr. 1, 17)
2003 (58, nr. 18, 28)
in jaargang 46 (1991) is het - overigens ontbrekende - nr. 13 gevolgd door een nr. 12
in jaargang 47 (1992) zijn de nummers 9 en 21 tweemaal gebruikt
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-