BNPP

Kerkjournaal

Ondertitel:
samengesteld door de informatiedienst van de Gereformeerde Kerken in Nederland voor het Algemeen Diakonaal Bureau
ook: Publicatie van de Informatiedienst van de Gereformeerde Kerken in Nederland
zd 1973 (zj, nr. 1): Diakonaat . Omzien naar elkaar
Categorie:
III/nieuws
Verschenen:
1964-1973* (zj, nr. 1-1973, nr. 1)
Eigenaar:
Gereformeerde Kerken in Nederland
later: Informatiedienst van de Gereformeerde Kerken in Nederland, Utrecht
Uitgever:
Gereformeerde Kerken in Nederland, Utrecht
later: Informatiedienst van de Gereformeerde Kerken in Nederland, Utrecht
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
onregelmatig
Omvang:
I
Formaat:
B/C
zd 1973 (zj, nr. 1): D
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
ja
Tekeningen:
Ja
zd 1973 (zj, nr. 1): -
Redactie:
J. van Klinken: zd 1964-feb. 1967* (nr. 1-nr. 7*)
Jac. B. Looijen: zd 1964-nov. 1970* (nr. 1- nr.13*)
J. Hendriks: zd 1965-? (nr.4-?)
W. van der Linden: zd 1966-? (nr.5 -?)
E. Hazelaar: nov. 1970* (nr. 13*)
F. Stellingwerf:
zd 1973 (zj, nr. 1)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
feb. 1967 (nr. 7): Werelddiakonaat
sep. 1969 (nr. 11): Stichting Steun Kerkbouw
nov. 1970 (nr. 13): Generale Synode Sneek !969/1970
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
KUN: 1964: nr.1
1965: nr.3, 4
1966: nr.5
1967: nr.7
1970: nr. 1
TUKOS: feb. 1969 (nr. 7), sep. 1969 (nr. 11), nov. 1970 (nr. 13)
IISG: 1973, nr. 1
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-