BNPP

Kruistochten

Ondertitel:
-
Categorie:
III/zending
Verschenen:
feb. 1966-nov. 1990 (nr. 1-nr. 224)
Eigenaar:
Stichting `De Akker is de Wereld', Ermelo
Uitgever:
Stichting `De Akker is de Wereld', Ermelo
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Ermelo
Frequentie:
6 x p/j
Omvang:
I
1976: II
Formaat:
B
Oplage:
nov. 1969 (nr. 26): 5.000
Prijzen:
gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
in colofon geen redactie genoemd
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
juni 1985 (nr. 161): 30 jaar Kruistochten, 1955-1985
Bibliografische gegevens:
va Open doors
Autopsie:
HDC: feb. 1966 (zn)
okt/nov. 1970 (nr. 32)
zd 1978 (nr. 80)
juni 1978 (nr. 81)
RUU: 1969, nr. 11 (nr. 26)
jan/feb. 1976-dec. 1980 (nr. 65-nr. 120)
ontbreekt: nr. 69,78
UvA: dec. 1968-nov. 1990 (nr. 20-nr. 224)
ontbreekt: nr. 24, 25, 26, 28, 31, 33, 36, 48
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Evangelical
Literatuur:
-
Vindplaats:
-