BNPP

Kwik

Ondertitel:
-
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
1967-1983 (,nr. 1-16, nr. 5)
Eigenaar:
Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk
Landelijke Hervormde Jeugdraad
Uitgever:
Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk, Driebergen
later: Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk, Driebergen in samen werking met Landelijke Hervormde Jeugdraad
Drukker:
1980: Kerckebosch BV, Zeist
Plaats van Uitgave:
Driebergen
Frequentie:
onregelmatig
Omvang:
II
Formaat:
B
varieert
Oplage:
-
Prijzen:
1968: 6,50 p/j
losse nummers 1,00
1970: 10,00 p/j
voor leden 6,50 p/j, losse nummers 2,50
1974: 12,25 p/j
losse nummers 3,00
1979: 18,00 p/j
1980: 15,00 p/j, losse nummers 5,00
1981: 18,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
P.F. Keus (eindredacteur): apr. 1968-zd 1973 (1, nr.1-6, nr. 5)
A. Zeillemaker: okt. 1970-zd 1973 (4, nr.5-6, nr. 5)
J.G. Kraaijeveld-Wouters: okt. 1970-zd 1973 (4, nr.5-6, nr. 5)
W. in 't Veld: okt. 1970-zd 1973 (4, nr.5-6, nr. 5)
E. Andriessen: okt. 1970-zd 1973 (4, nr.5-6, nr. 5)
G. Verburg: okt. 1970-zd 1973 (4, nr.5-6, nr. 5)
G.E. Roukema: okt. 1970-zd 1973 (4, nr.5-6, nr. 5)
S. Benedictus (eindredacteur): feb. 1974- zd 1978 (7, nr. 1-11, nr. 5)
van 1974tot 1978 worden geen namen van redactieleden genoemd
H. Lourens (eindredacteur): feb. 1979-zd 1980 (12, nr.1-12, nr.4)
J. van Oord: feb. 1979-zd 1982 (12, nr.1-15, nr. 1)
J. van Oord (eindredacteur): zd 1982-zd 1982 (15, nr.2-15, nr.5)
H. Stoffels: feb. 1979- ? (12, nr.1-?)
G. Valk: feb. 1979- ? (12, nr.1-?)
C.-J. Visser: feb. 1979- ? (12, nr.1-?)
I. Roukema: feb. 1979-zd 1982 (12, nr.1-15, nr. 4)
I. Roukema: zd 1982-zd 1983 (15, nr.5-16, nr. 3)
I. Roukema: (eindredacteur): zd 1983- zd 1983 (16, nr.4-16, nr.5)
S. Benedictus: feb. 1979-zd. 1979 (12, nr.1-12, nr.4)
R. Kieft: zd 1979-zd 1979 (12, nr.3-12, nr.4)
H. Pals: zd 1979-zd 1979 (12, nr.3-12, nr.4)
B. Schiltman: zd 1979-zd 1979 (12, nr.3-12, nr.4)
A. Mak (eindredacteur): zd 1979-zd 1981 (12, nr.3-14, nr.3)
F. de Graaf: zd 1979-zd 1979 (12, nr.3-12, nr.4)
A. Looyen: 1979-zd 1982 (12, nr.3-15, nr.5)
A. Buizer: zd 1979-zd 1982 (12, nr.4-15, nr.2)
H. Klok: zd 1979-? (12, nr.4-?)
H. Schravezande: zd 1979-? (12, nr.4-?)
W. Kouwenhoven: zd 1979-? (12, nr.4-?)
J. Voogd: zd 1979-? (12, nr.4-?)
R. van Drimmelen: zd 1979-? (12, nr.4-?)
Ieteke Witteveen: zd 1979-? (12, nr.4-?)
G. van Oord: zd 1979-? (12, nr.4-?)
W. Blokhuis: zd 1980-? (13, nr.3-?)
I. Oprel van Maanen: zd 1980-? (13, nr.3-?)
A. van Zon: zd 1980-zd 1983 (13, nr.3-16, nr. 5)
J. Crutzen: zd 1981- ? (14, nr.3-?)
M. Glas: zd 1981-? (14, nr.3-?)
D. van Heere: zd 1981-? (14, nr.3-?)
P. Lammers: zd 1981-? (14, nr.3-?)
J. van de Sar: zd 1981-? (14, nr.3-?)
V. Valkenhoef: zd 1981-? (14, nr.3-?)
M. Sikkel: zd 1982-zd 1982 (15, nr.2-15, nr.5)
H. Heijs: zd 1982-? (15, nr.5-?)
G. Hulster: zd 1982-? (15, nr.5-?)
Th. Jens: zd 1982-zd 1983 (15, nr.5-16, nr.5)
A. Bergwerff: zd 1983-zd 1983 (16, nr.4-16, nr.5)
L. Maliepaard: zd 1983-zd 1983 (16, nr.4-16, nr.5)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
niet verder verschenen
ook odt Kwikkrant
Autopsie:
KUN: 1967/1968 (1, nr.6)
jrg.2 (1968/1969 (2, nr. 2-2, nr. 8)
1969/1970 (3, nr. 3, 5, 6)
1970/1971 (4, nr. 1, 2, 4, 5)
1971/1972 (5, nr.1-5, nr.5)
1973 (6, nr.3, 4, 5
1974 (7, nr. 1-7, nr. 5)
1975 (8, nr. 1-8, nr. 7)
1976 (9, nr.1/2, 5)
1977 (10, nr. 1-10, nr. 5)
1978 (11, nr. 1-11, nr. 5)
1979 (12, nr.1- 1`2, nr. 4)
1980 (13, nr. 3, 4)
1981 (14, nr.1, 2, 3)
1982 (15, nr. 1-15, nr. 5)
1983 (16, nr. 1, 3, 4, 5)
drie in KB aanwezige deeltjes konden niet geraadpleegd worden
Achtergrond:
LCGJ
Literatuur:
-
Vindplaats:
-