BNPP

Menorah

Ondertitel:
Tijdschrift van Stichting Israel en de Gemeente
Categorie:
III/opinie
Verschenen:
jan. 1982-jan/ febr. 1992 (1, nr. 1-11, nr. 12)
Eigenaar:
Stichting Israel en de Gemeente
Uitgever:
Stichting Israel en de Gemeente, Emmen
Drukker:
Drukkerij Abbes, Almelo
jul/dec. 1985 (4, nr. 5/6): Biester en Abbes BV, Almelo
Plaats van Uitgave:
Emmen
Frequentie:
1 x p/m
apr/mei 1985 (4, nr. 4): 6 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
25,00 p/j (behorende bij lidmaatschap van Vrienden van de Stichting)
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
Alb. Niemeijer: mrt. 1982*-jan/febr. 1992 (1, nr. 3*-11, nr.1/2)
Medewerkers:
-
mrt/apr. 1988 (7, nr. 3/4): de bestuursleden worden medewerkers genoemd
soms verschijnt eenmaal per drie maanden een drievoudig nummer
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
ook odt Maandblad Menorah
niet verder verschenen
Autopsie:
HDC: mrt. 1982 (1, nr. 3)
KB: dec. 1983-apr. 1984 (2 nr. 12-3, nr. 4)
okt. 1984 (3, nr. 10)
dec. 1984 (3, nr. 12)
jan. 1985- nov/dec. 1990 (4, nr.1-9, nr. 11/12)
sep/okt. 1991 (10, nr. 9/10)
jan/feb. 1992 (11, nr. 1/2)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-