BNPP

Mivo +12

Ondertitel:
Instructieblad voor leidinggevenden van tienergroepen
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
aug. 1986-mrt. 2000 (13, nr. 1-26, nr. 5)
Eigenaar:
Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten
Uitgever:
Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten, Woerden
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Woerden
Frequentie:
8 x p/j
aug. 1992 (19, nr. 1): 5 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
voor particulieren 20,00 p/j, voor leden van aangesloten verenigingen 2,50 p/j
voor leden van niet-aangesloten verenigingen 5,00 p/j
Foto's:
sep. 1991 (18, nr. 2): ja
Tekeningen:
sep. 1991 (18, nr. 2): ja
Redactie:
J. Leune (eindredacteur): aug. 1986-mrt. 2000 (13, nr. 1-26, nr. 5)
B.S. van Groningen: aug. 1986-nov. 1986 (13, nr. 1- 13, nr. 4)
A. van Amerongen: aug. 1986-nov. 1986 (13, nr. 1-13, nr. 4)
E. Don-Stijnen: aug. 1986-nov. 1987 (13, nr. 1-14, nr. 4)
P.H. Herweijer: aug. 1986-nov. 1986 (13, nr. 1-13, nr. 4)
A.M. van Steensel: aug. 1986- mrt. 1988 (13, nr. 1-14, nr. 8)
J. de Jong: aug. 1986-nov. 1986 (13, nr. 1-13, nr. 4)
E.E. Hartog-Schouwstra: aug. 1986-nov. 1986 (13, nr. 1-13, nr. 4)
P. Schalk: aug. 1986-mrt. 1994 (13, nr. 1-20, nr. 5)
R. Pasterkamp: sep. 1986-mrt. 1994 (13, nr. 2-20, nr. 5)
E. Thijssen: feb. 1987-mrt. 1993 (13, nr. 7-19, nr. 5)
W. Verhage: dec. 1987-mrt. 1989 (14, nr. 5-15, nr. 8)
J. Brouwer: mrt. 1988-dec. 1995 (14, nr. 8-22, nr. 3)
E.B. van der Helm: aug. 1988-mrt. 1992 (15, nr. 1-18, nr. 8)
J. Honkoop: aug. 1988-mrt. 1992 (15, nr. 1-18, nr. 8)
W. Bussink: -Verhage: aug. 1989-mrt. 1993 (16, nr. 1-19, nr. 5)
G.G. Nijssen-van Stenis: aug. 1992-mrt. 1994 (19, nr. 1-20, nr. 5)
G. Schipaanboord: okt. 1993-mrt. 2000 (20, nr. 2-26, nr. 5)
M. Smits: sep. 1994-mrt. 2000 (21, nr. 1-26, nr. 5)
A. Brandwijk-van Bochove: dec. 1994-mrt. 1997 (21, nr. 3-23, nr. 5)
M. Voorwinden-Lagendijk: sep. 1995- mrt. 2000 (22, nr. 1-26, nr. 5)
W. Veldhoen: jan. 1996-mrt. 2000 (22, nr. 4-26, nr. 5)
M.A. Knulst: mrt. 1997-mrt. 2000 (23, nr. 5-26, nr. 5)
W.P. Boogaard: sep. 1997-mrt. 2000 (24, nr. 1-26, nr. 5)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
bijblad: Verenigingsblad voor jongens en meisjes van 12-16 jaar
sep. 1995 (22, nr. 1): bijblad vervalt
Bibliografische gegevens:
ten dele vv Mivo -16
sgm 14 plus Mivo en va Treffer
Autopsie:
KB: aug. 1986-jan. 2000 (13, nr. 1-26, nr. 4)
ontbreekt: okt. 1986 (13, nr. 3)
aug. 1991 (18, nr. 1)
nov/dec. 1998 (25, nr. 3)
jan/feb. 1999 (25, nr. 4)
mrt. 2000 (26, nr. 5)
Achtergrond:
GRGM
Literatuur:
-
Vindplaats:
-