BNPP

NRK: Nieuw Rotterdams Kerkblad Nieuw Rotterdams kerkblad

Ondertitel:
Veertiendaags blad voor hervormde en gereformeerde gemeenteleden, uitgaande van de hervormde gemeente Rotterdam, mede ten dienste van de hervormde gemeenten Delfshaven en Kralingen, en van de gereformeerde kerken van Rotterdam, Rotterdam- Delfshaven en Rotterdam-Zuid (Katendrecht)
24 nov. 1989 (89/18): driewekelijks blad voor hervormde en gereformeerde gemeenteleden
27 apr 1990 (90/6): informatieblad hervormde en gereformeerde gemeenteleden
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
11 apr. 1986- heden = 17 dec. 2005 (zj, nr. 1-20, nr. 11)
Eigenaar:
Hervormde Kerk en Gereformeerde Kerken in Rotterdam
Uitgever:
J.C. Willemsen, Amersfoort
Drukker:
J.C. Willemsen, Amersfoort
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
Frequentie:
17 x p/j
21 dec 1996 (nr. 17): 1 x p/m
Omvang:
IV
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
17 mrt. 1989* (89/5*): 47,50 p/j
2 okt. 1993* (93/13*): 51,00 p/j
13 jan 1996 (nr. 1): 54,00 p/j
22 jan 2000 (15, nr. 1): 50,00 p/j
17 maart 2001 (16, nr. 3): 60,00 p/j
15 dec 2001 (16, nr. 12): 27,50 p/j
jan 2004 (19, nr. 1): 28,50 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
G. Alb. van Dongen (hoofdredacteur): 11 apr. 1986-20 okt. 1989 (zj, nr. 1-zj, nr. 16)
G. Lem-de Waard: 11 apr. 1986-5 juni 1987 (zj, nr. 1-zj, nr. 11)
J.H. van As- Fijt: 19 dec. 1986-30 nov. 1990 (zj, nr. 16-zj, nr. 16)
E. Griffioen-Hoogendoorn: 1 juli 1988-12 juni 1992* (zj, nr. 11-zj, nr. 8*)
N.H. Maat: 11 apr. 1986-23 jan. 1999 (zj, nr. 1-14, nr. 1)
L. Romein: 11 apr. 1986-15 sep. 1989 (zj, nr. 1-zj, nr. 14)
J. Snijder: 11 apr. 1986-2 okt. 1993* (zj, nr. 1-zj, nr. 13*)
J. Snijder: 13 jan 1996-18 dec. 2004 (zj, nr. 1-19, nr. 12)
H.A. van Til: 22 mei 1987-11 jan. 1991 (zj, nr. 10-zj, nr. 1)
J.A.A. Vat: 11 apr. 1986-12 juni 1992* (zj, nr. 1-zj, nr. 8*)
J.H. Vermeulen: 11 apr. 1986-15 sep. 1989 (zj, nr. 1-zj, nr. 14)
W.L. Terlouw: 11 apr. 1986-8 mei 1987 (zj, nr. 1-zj, nr. 9)
K. Cornelisse (eindredacteur): 6 apr. 1990-12 juni 1992* (zj, nr. 5-zj, nr. 8*)
K. Cornelisse: 13 jan 1996-18 dec. 1999 (zj, nr. 14, nr. 12)
L.J. Geluk: 1 mei 1992-2 okt. 1993* (zj, nr. 6-zj, nr. 13*)
C. van Biest: 12 jan. 1990-19 okt. 1990 (zj, nr. 1-zj, nr. 14)
A. Telleman: 22 mrt. 1991-22 mei 1992 (zj, nr. 4-zj, nr. 7)
T.J. van der Meer: 20 dec. 1991-22 mei 1992 (zj, nr. 17-zj, nr. 7)
P. Sluyter: 6 apr. 1990-18 mei 1996 (zj, nr. 5-zj, nr. 7)
A.J. Lamping: 13 jan 1996-18 mei 1996 (zj, nr. 1-zj, nr. 7)
C.T. de Vos: 13 jan 1996-heden (zj, nr. 1-20, nr. 11)
T.R. Noorman: 15 juni 1996-heden (zj, nr. 8-20, nr. 11)
K.D. van Kampen: 24 okt. 1998-24 juli 1999 (zj, nr. 10-14, nr.7)
H. de Lange: 22 mei 1999-heden (14, nr. 5-20, nr. 11)
H. Stam: 22 jan 2000-23 sep. 2000 (15, nr. 1-15, nr. 9)
D. Zijlstra: 21 okt. 2000-15 feb. 2003 (15, nr. 10-18, nr. 2)
H. Donken: 15 juni 2002-heden (17, nr. 6-20, nr. 11)
G.H. Jansen: 28 aug. 1999-18 jan 2003 (14, nr. 8-18, nr. 1) en 8 okt. 2005 (20, nr. 9)
M.J. den Bakker: 15 feb. 2003-13 mrt. 2004 (18, nr. 2-19, nr. 3)
P.H. de Vries: 10 apr. 2004-heden (19, nr. 4-20, nr. 11)
K. Broos: 18 dec. 2004-heden (19, nr. 12-20, nr. 11)
Medewerkers:
T.J. van der Meer: 12 juni 1992* (zj, nr. 8*)
A. Zoetekouw: 12 juni 1992* (zj, nr. 8*)
M. Vermeij: 12 juni 1992* (zj, nr. 8*)
Speciale nummers:
het nummer van Hervormd Rotterdam van 28 mrt. 1986 (105, nr. 22) is tevens het proefnummer van NRK
Bibliografische gegevens:
vv Rotterdamsche Kerkbode/Hervormd Rotterdam en Gereformeerde Kerkbode
eerst vanaf jan 1999 wordt een jaargangnummer genoemd
Autopsie:
HDC: 17 mrt. 1989 (89/5)
2 okt. 1993 (93/13)
KB: 11 apr. 1986-12 juni 1992 (86/1. 1-92/8)
ontbreekt: 9 dec. 1988 (88/20)
EUR: 13 jan 1996, nr. 1-17 dec. 2005 (zj, nr. 1-20, nr. 11)
Achtergrond:
SOW
Literatuur:
-
Vindplaats:
-