BNPP

Nieuwsbrief / EDCS

Ondertitel:
EDCS: investeren in gerechtigheid
Categorie:
VI/ontwikkeling
Verschenen:
zd 1996-heden = zd 1999 (6, nr. 1-10, nr. 1)
Eigenaar:
EDCS, Amersfoort
Uitgever:
EDCS, Amersfoort
Drukker:
zd 1997 (8, nr. 1): Koninklijke Drukkerij CC. Callenbach, Nijkerk
zd 1997 (8, nr. 2): Muntz, Amersfoort
1998 (9, nr. 1): Zalsman Kampen BV, Kampen
Plaats van Uitgave:
Amersfoort
Frequentie:
2 x p/j.
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
-
Redactie:
H. Hulst (eindredacteur): zd 1996- zd 1999 (6, nr. 1-10, nr. 1)
Medewerkers:
W. Allen (1997, 1998)
Chr. Borowski Puerto (1997, 1998. 1999)
A. Vittoz (1997)
D. Voigt (1997, 1998)
B. Zweers (1998)
T. Voet: (1998, 1999)
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
vv Newsletter/ EDCS
EDCS = Ecumenical Development Cooperative Society
Autopsie:
KUN: 1996 (6, nr. 1 en 7, nr. 2)
1997 (8, nr. 1, 2)
1998 (9, nr. 1)
1999 (10, nr. 1)
KB: zd 1996 (6, nr. 1)
zd 1996 (7, nr. 2)
zd 1997 (8, nr. 1, 2)
zd 1998 (9, nr. 1)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-