BNPP

Ons Maandblad

Ondertitel:
Officieel Orgaan van de Gereformeerde Vereniging voor Drankbestrijding
dec. 1978 (64, nr. 1/2): Uitgave van de Gereformeerde Vereniging voor drankbestrijding
Categorie:
VI/zorg
Verschenen:
mrt. 1946-feb. 1987* (33, zn-73, nr. 1)
Eigenaar:
Gereformeerde Vereniging voor Drankbestrijding
Uitgever:
De Graafschap, drukkerij en uitgeverij Aalten
juli/aug. 1953* (40, nr. 7/8*): Gereformeerde Vereniging voor Drankbestrijding, Apeldoorn
Drukker:
juli/aug. 1953* (40, nr. 7/8*): NV de Graafschap, Aalten
feb. 1974 (60, nr. 1/2): BV Grafisch Bedrijf De Graafschap, Aalten
okt./nov. 1981 (67, 10/11): Grafisch Bedrijf en Handelsonderneming `Aalten'
zd 1984 (70, nr. 6): Drukkerij Beges, Arnhem
Plaats van Uitgave:
Aalten
juli/aug. 1953* (40, nr. 7/8*): Apeldoorn
Frequentie:
1 x p/m, gedurende de zomermaanden minder
Omvang:
I
Formaat:
C
Oplage:
kerstnummer 1947 (34, nr. 12): 10.000
Prijzen:
feb. 1974* (60, nr. 1/2*): 7,50 p/j
apr. 1981 (67, nr. 4): 10,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
J. van Herksen (hoofdredacteur): mrt. 1946-mei 1948* (33, zn-35, nr. 5*)
W.C.F. Scheps (secretaris): mrt. 1946-juni 1946 (33, zn-33, zn)
C. Buitendijk (secretaris): jun. 1946-mei 1948* (33, zn-35, nr. 5*)
J.O. Elshout: mrt. 1946-mei 1948* (33, zn- 35, nr. 5*)
J. Smelik: mrt. 1946-mei 1948* (33, zn-35, nr. 5*)
W.C.F. Scheps (hoofdredacteur): sep. 1969-feb. 1976 (56, nr. 7-62, nr. 2)
J. Wartena. (hoofdredacteur): mrt. 1976-zd 1983 (62, nr. 3-69, nr. 3)
F. Fraanje: feb.1974-zd 1983 (60, nr. 1/2-69, nr. 3)
J. de Jong: mrt. 1972-zd 1983 (59, nr. 3-69, nr. 3)
C.M. van de Loo: sep. 1952*-nov 1969* (39, nr. 8*-56, nr. 8*)
J. Feitsma: sep. 1952*-nov. 1960 (39, nr. 8*-47, nr. 11)
C. Smeenk: sep. 1952*-juni/juli 1964 (39, nr. 8*-51, nr. 6/7)
J. Wartena: sep. 1952*-feb. 1976 (39, nr. 8*- 62, nr. 2) en zd 1983-zd 1984 (69, nr. 4-70, nr. 6)
J. Elshout: sep. 1952*-zd 1984 (39, nr. 8*-70, nr. 6)
N. Scheps: zd 1983-? (69, nr. 4-?)
R. v.d. Gun-van de Vlist: zd 1984-? (70, nr. 7-?)
J.A. Gerritsen: dec. 1971-? (58, nr. 12-?)
M. Kanis: mrt. 1972-? (59, nr. 3-?)
F.W. Kramer: zd 1983-? (69, nr. 2-?)
Medewerkers:
S.G. Bloem: sep. 1952*-? (39, nr. 8*-?)
G.M. Feij: sep. 1952*-? (39, nr. 8*?)
M. de Borst: sep. 1952*-juni/juli 1971 (39, nr. 8*-58, nr. 6/7)
C.J. Hakman: sep. 1952*? (39, nr. 8*-?)
J. van Herksen: sep. 1952*-? (39, nr. 8*-?)
M. Heuzeveldt: sep. 1952*-? (39 nr. 8*-?)
W.L. Korfker: sep. 1952*-okt/ nov. 1981 (39, nr. 8*-67, nr. 10/11)
E.I.F. Nawijn: sep. 1952*-dec. 1968 (39, nr. 8*-55, nr. 12)
M. Vreugdenhil: sep. 1952*-? (39, nr. 8*-?)
J. v.d. Mark: jan. 1959*-mrt. 1969 (46, nr. 1*-56, nr. 3)
C. Mak: jan. 1959*-? (46, nr. 1*-?)
L. Kramer: mrt. 1964-mei 1970 (51, nr. 3-57, nr. 5)
A. Fraanje: sep. 1969-zd 1982* (56, nr. 7-68, nr.?)
J.A. Gerritsen: feb 1974-zd 1983 (60, nr. 1/2-69, nr. 3)
C.M. v. d. Loo: feb. 1974-juli/aug. 1981 (60, nr. 1/2-67, nr. 7/8)
C. Mak: feb 1974-zd 1983 (60, nr. 1/2-69, nr. 3)
F.W. Kramer: jan. 1982-zd 1983 (68, nr. 1-69, nr. 3)
N. Scheps: zd 1983-apr. 1983 (69, nr. 3-69, nr. 4)
J. de Jong: 1979
M. Kanis: 1979
C. Buitendijk: jan. 1959*-jan. 1966 (46, nr. 1 nr. nr. 1-53, nr. 1)
Speciale nummers:
Juni 1960 (47, nr. 6): Gedenknummer 60 jarig jubileum van de Vereniging
okt. 1974 (60, nr. 10): grotendeels gewijd aan het milieu
mrt. 1975 (61, nr. 2/3): jubileum nummer 1900-1975
okt. 1975 (61, nr. 10): Een wereldprobleem!
okt. 1976 (62, nr. 10): Een mens is zijn vrijheid waard
sept. 1977 (63, nr. 9): Vrije tijd, blije tijd
mrt 1980 (66, nr. 3): jubileum nummer 1900-1980
1925 (16): jubileumnummer 1900-1925 tgv 25-jarig verenigingsbestaan
1980 (66, nr. 3): jubileumnummer Ons Maandblad 1900-1980
Bibliografische gegevens:
vv Maandblad van de Gereformeerde Vereniging voor Drankbestrijding
va Wegwijzer,: Maandblad van de gereformeerde Vereniging voor drankbestrijding
Autopsie:
KB: feb. 1974-zd 1983 (60, nr. 1/2- 69, nr. 3)
ontbreekt: dec.1981 (67, nr. 12)
KDC: juli/aug. 1953 (40, nr. 7/8)
feb. 1973 (59, nr. 2)
1980 (66, nr. 3,12)
1981 (67, nr. 5, 7/8, 9, 12)
1982 (68, nr. 4,5,7/8)
TUKBW: mei 1946-mei 1948 (33, zn-35, nr. 5)
IISG: sep. 1952 (39, nr. 8)
juni 1953-juli/aug. 1953 (40, nr. 6-40, nr. 7/8)
juni 1954-juli/aug. 1953 (41, nr. 6-41, nr. 7)
juni 1956 (43, nr. 6)
jan. 1959-feb. 1987 (46, nr. 1-73, nr. 1)
ontbreekt: okt. 1959 (46, nr. 10)
dec. 1959 (46, nr. 12)
dec. 1962 (49, nr. 12)
okt. 1966 (53, nr. 9)
feb. 1969 (56, nr. 2)
jan. 1970 (57, nr. 1)
mrt. 1970-apr. 1970 (57, nr. 3-57, nr. 4)
sep. 1972 (58, nr. 9)
okt. 1974 (60, nr. 10)
dec. 1974-mrt. 1975 (60, nr. 12-61, nr. 3)
61, nr. -62, nr. 2
62, nr. 4-62, nr. 12
sep. 1977 (63, nr. 9)
66, nr. 1-8, 10-12
67, nr. 2
68, nr. 1-10, 12
69, nr. 1, 3, 5-10
70, nr. 1, 4, 5
72, nr. 1, 3,4, 7, 8
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-