BNPP

het Open Venster

Ondertitel:
maandblad voor ouderen
Categorie:
II/ouderenblad
Verschenen:
jan. 1958-dec. 1972 (1, nr. 1-15, nr. 12)
Eigenaar:
Boekencentrum NV, 's-Gravenhage
Uitgever:
Boekencentrum NV, 's-Gravenhage
Drukker:
Stempher & Zn. CV Deventer
13 sep. 1970 (13, nr. 9): Ve & Es Boeken offsetdruk CV, Deventer
Plaats van Uitgave:
's-Gravenhage
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
II
Formaat:
A
Oplage:
-
Prijzen:
3,00 p/j
jan. 1968 (11, nr. 1): 4,00 p/j
jan. 1972 (15, nr. 1): 7,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
inc.
Redactie:
G.P. Klijn: 1 jan. 1958-dec. 1958* (1, nr. 1-1, nr. 12*)
J. Monteban: 1 jan. 1958-dec. 1958* (1, nr. 1-1, nr. 12*)
J. Veenstra (eindredacteur): 1 jan. 1958-dec. 1958* (1, nr. 1-1, nr. 12*)
A.M. Bos (eindredactie): dec. 1958*-dec. 1972 (1, nr. 12*-15, nr. 12)
L.C. Dufour: dec. 1958*-dec. 1969 (1, nr. 12*-12, nr. 12)
K.J. Kraan: dec. 1958*-jan. 1972* (1, nr. 12*-15, nr. 1*)
A.P. Plomp: dec. 1958*-jan. 1972* (1, nr. 12*-15, nr. 1*)
F.J. Pop: dec. 1958*-dec. 1966 (1, nr. 12*-9, nr. 12)
C. Gilhuis: dec. 1958*-dec. 1972 (1, nr. 12*-12, nr. 12)
M.J. Tang (eindredacteur): dec. 1958*-dec. 1967 (1, nr. 12*-10, nr. 12)
M.J. van Woerden: juni 1971-jan. 1972* (14, nr. 1-15, nr. 1*)
B. Dekker: juni 1971- jan. 1972* (14, nr. 1-15, nr. 1*)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
va Open Vensters
Autopsie:
HDC: jan. 1969-dec. 1969 (12, nr. 1-14, nr. 12)
RUU: jan. 1958 (1, nr. 1)
dec. 1961 (4, nr. 12)
dec. 1965 (8, nr. 12)
jan. 1966-apr. 1972 (9, nr. 1-15, nr. 4)
dec. 1972 (15, nr. 12)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-