BNPP

Pastoraad

Ondertitel:
Maandblad RKC en CPCP
Categorie:
III/categoraal
Verschenen:
jan. 1971-apr. 1993 (1, nr.1-21, nr.8)
Eigenaar:
RK. Campuspastoraat en Commissie Protestant Campuspastoraat
later: Studenten Pastoraat Enschede (SPE)
Uitgever:
RK. Campuspastoraat en Commissie Protestant Campuspastoraat, Drienerlo
later Studenten Pastoraat Enschede (SPE)
Drukker:
Centrale Repro UT
Plaats van Uitgave:
Enschede
Frequentie:
1 x p/3w
later: 1 x p/6w
vanaf sep. 1976 (5, nr.1): 1 x p/m.
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
R. Makkinga: feb. 1971-apr. 1974* (1, nr. 2-1, nr. 4*)
P. Gelderloos: feb. 1971- apr. 1974* (1, nr. 2-1, nr. 4*)
B. de Boer: feb. 1971-apr. 1974* (1, nr. 2-1, nr. 4*)
J. van Steeg: mrt. 1971-apr. 1971* (1, nr. 2-1, nr. 4*)
H.J. Timmerman: : mrt. 1971-apr. 1971* (1, nr. 2-1, nr. 4*)
M. Tervoren: zd 1972-? (2, nr. 12-?)
A. Bolt: zd 1974-sep. 1977 (2, nr.12 -6, nr. 1)
J. Eshuis: zd 1974-? (2, nr.12- ?)
A. Oostgiesen: zd 1974-? (2, nr.12-?)
J. Zomerman: zd 1974-? (2, nr.12-?)
A. Oldenhuis: zd 1974-? (2, nr.12-?)
R. van Marle: feb. 1976-? (4, nr.4-?)
H. Paus: feb. 1976-? (4, nr.4- ?)
C. Spit: sep. 1976-sep. 1978 (5, nr. 1-7, nr. 1)
H. Hutter: sep. 1976-sep. 1978 (5, nr. 1-7, nr. 1)
J. de Jongh: sep. 1976-sep. 1978 (5, nr.1-7, nr.1)
H. Bialoskorski: feb. 1977-sep. 1977 (5, nr.5-6, nr.1)
A. Koster: sep. 1977-sep. 1978 (6, nr.1-7, nr.1)
P. van de Pal: sep. 1977-okt. 1978 (6, nr. 1-7, nr. 2)
J. Voogt: sep. 1977-okt. 1977 (6, nr.1-6, nr.2)
S. Arguro: feb. 1978-sep. 1979 (6, nr.6- 8, nr.1)
E. Meuleman: apr. 1978-sep. 1979 (6, nr.7-8, nr.1)
P. Bootsman: sep. 1978- okt. 1978 (7, nr.1-7, nr.2)
J. Hogenboom: sep. 1978-sep. 1979 (7, nr.1-8, nr.1)
E. van Diest: sep. 1978-sep. 1979 (7, nr.1-8, nr.1)
K. Weustink: okt. 1978-nov. 1978 (7, nr.2-7, nr.3)
J. Boudri: dec. 1978-sep. 1979 (7, nr.4- 8, nr.1)
L. Hustinx: apr. 1978-mei 1978 (7, nr.5-7, nr.6)
A. van Dijk: sep. 1979-feb. 1981 (8, nr.1-9, nr.5)
J. Heitink: sep. 1979-dec. 1980 (8, nr.1-9, nr.3)
R. Hoogerveen: sep. 1979-sep. 1981 (8, nr.1-10, nr.1)
B. Knapen: sep. 1979-sep. 1981 (8, nr.1-10, nr.1)
J. Slomp: sep. 1980-sep. 1984 (9, nr.1-13, nr.1)
V. Tijssen: okt. 1980-sep. 1983 (9, nr.2-12, nr.1)
J. van Dijk: jan. 1981-mrt. 1984 (9, nr.4-12, nr.5)
A. Kuiper: feb. 1981-sep. 1981 (9, nr.5-10, nr.1)
T. Noorman: sep. 1981- sep. 1983 (10, nr.1-12, nr.1)
J. Berghuis: feb. 1982-mei 1982 (10, nr.5-10, nr.7)
D. van Manen-Kraan: nov. 1982-sep. 1984 (11, nr.2-13, nr.1)
A. van Montfoort: nov. 1982- sep. 1983 (11, nr.2-12, nr.1)
A. Dijkstra: sep. 1983-nov. 1985 (12, nr.1-14, nr.2)
J. Zuurmond: sep. 1983-sep. 1984 (12, nr.1-13, nr.1)
T. van de Meer: sep. 1983-nov. 1985 (12, nr.1-14, nr.2)
P. Spinatsch: sep. 1983- sep. 1984 (12, nr.1-13, nr.1)
F. Bloemhof: juni 1984-okt. 1987 (12, nr.8-16, nr.1)
A. van Eerden: sep. 1984-mrt. 1987 (13, nr.1-15, nr.5)
S. Yen Tjong: mrt. 1985-okt. 1987 (13, nr.5-16, nr.1)
P. Viet: juni 1985-okt. 1987 (13, nr.8-16, nr.1)
J. Duijts: sep. 1985-okt. 1987 (14, nr.1-16, nr.1)
G. Scholten: sep. 1986-okt. 1987 (15, nr.1-16, nr.1)
L. van Voorthuisen: apr. 1987-okt. 1987 (15, nr.6- 16, nr.1)
J. Osinga: apr. 1987-sep. 1988 (15, nr.6-17, nr.1)
D. Dekker: okt. 1987-sep. 1988 (16, nr.1-17, nr.1)
P. Licht: okt. 1987- sep. 1988 (16, nr.1-17, nr.1)
M. Dethmus: dec. 1987-dec. 1989 (16, nr.2-18, nr.3)
A. van Oosten: mei 1988-mrt. 1990 (16, nr.5-18, nr.5)
E. Gommer: sep. 1988-nov. 1990 (17, nr.1-19, nr.3)
S. Kloosterman: nov. 1988- dec. 1989 (17, nr.2-18, nr.3)
A. Webbink: mrt. 1989-mrt. 1990 (17, nr.5-18, nr.5)
M. Hamberg: juni 1989-nov. 1991 (17, nr.7-20, nr.3)
K. Dekker: aug. 1990-aug. 1991 (19, nr.1-20, nr.1)
V. Neevel: feb. 1991-feb. 1992 (19, nr.5-20, nr.5)
J. Rispens: feb. 1991-aug. 1991 (19, nr.5-20, nr.1)
M. Reina: mrt/apr. 1991-nov.1991 (19, nr.6-20, nr.3)
K. Aikes: juni 1991-aug. 1991 (19, nr.8-20, nr.1)
G. Moerkerke: juni 1991-mrt. 1992 (19, nr.8-20, nr.6)
Th. Bouw: aug. 1991-mrt. 1993 (20, nr.1-21, nr.7)
J. Kuipers: aug. 1991-juni 1992 (20, nr.1-20, nr.8)
K. Kuyvenhoven: aug. 1991-mrt. 1993 (20, nr.1-21, nr.7)
S. Okkerman: nov. 1991-sep. 1992 (20, nr.3-21, nr.1)
R. Glas: okt. 1992-mrt. 1993 (21, nr.2-21, nr.7)
D. Hettema: okt. 1992-apr. 1993 (21, nr.2-21, nr.8)
R.J. Holterman: okt. 1992-apr. 1993 (21, nr.2-21, nr. 8)
E. Kooi: mrt. 1993- apr. 1993 (21, nr.7-21, nr.8)
A. Visser: mrt. 1993-apr. 1993 (21, nr.7-21, nr. 8)
W. de Graaf: apr. 1993 (21, nr.8)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
vv Kollage
va Specie
kennelijk is het blad van 1972-1973 niet verschenen gezien het feit dat in 1974 jaargang 2 verschijnt
soms ontbreekt de datering, soms jaargang en nummer
Autopsie:
KUN: jan. 1971-apr. 1971 (1, nr. 1- 1, nr. 4)
zd 1974 (2, nr. 12)
1976 (4, nr. 4)
sep. 1976-apr. 1993 (5, nr. 1-21, nr. 8)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-