BNPP

Student en kerk

Ondertitel:
onder redactie van het Ministerie van hervormde studentenpredikanten
Categorie:
III/categoraal
Verschenen:
zd 1951-mrt. 1957 (nr. 1-nr. 13)
Eigenaar:
Nederlandse Hervormde Kerk, Ministerie van hervormde studentenpredikanten
Uitgever:
Veenman, Wageningen
Drukker:
H. Veenman en Zonen, Wageningen
Plaats van Uitgave:
Wageningen
Frequentie:
onregelmatig
Omvang:
I
Formaat:
A
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
Ministerie van Hervormde studentenpredikanten: zd 1951-mrt. 1957 (nr. 1-nr. 13)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
niet verder verschenen
Autopsie:
RUU: zd 1951-zd 1952 (nr. 1-nr. 9)
sep. 1955 (nr. 10)
feb. 1956 (nr. 11)
sep. 1956 (nr. 12)
mrt. 1957 (nr. 13)
Achtergrond:
NHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-