BNPP

Tussen licht en donker

Ondertitel:
maandblad voor Bartiméus vrienden / Vereniging Bartiméus
mei/juni 1974: Contactorgaan van de Vereniging `Bartimeus'
okt. 1982 (27, nr. 3): Driemaandelijkse uitgave van de Vereniging `Bartimeus'
Categorie:
VI/zorg/instelling
Verschenen:
juni 1967*-sep. 2003 (12, nr. 6*-48, nr. 3)
Eigenaar:
Vereniging Bartiméus, Zeist
Uitgever:
Vereniging Bartiméus, Zeist
Drukker:
Verweij, Mijdrecht
zd 1981 (26, nr. 2): Van Lonkhuyzen BV, Zeist
zd 1982 (27, nr. 1): Lunodruk, Houten
okt. 1997 (42, nr. 3): Multiprint BV, Doorn
Plaats van Uitgave:
Zeist
okt. 1997 (42, nr. 3): Doorn
Frequentie:
1 x p/m
later: 6 x p/j, mrt. 1977 (22, nr. 1): 4 x p/j
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
tenminste 15,00 p/j
juni/juli 1976 (21, nr. 3): 25,00 p/j
okt. 1982 (27, nr. 3): -
Foto's:
ja
Tekeningen:
incidenteel
Redactie:
G.A. Vette (eindredacteur): aug/ sep. 1975-zd 1982 (zj, zn-27, nr. 2)
H. van Wermeskerken (hoofdredacteur): aug/sep. 1975-zd 1981 (zj, zn-26, nr. 2)
A. Snaterse: zd 1982-zd 1982 (27, nr. 1-27, nr. 2)
C.G.A. de Jong: okt. 1982-okt. 1984 (27, nr. 3-29, nr. 3) en juni 1995-juni 2003 (40, nr. 2-48, nr. 2)
G. van Andel: okt. 1982-sep. 1983 (27, nr. 3-28, nr. 3)
J. van der Mheen: okt. 1982- okt. 1984 (27, nr. 3-29, nr. 3)
J.H. Verboom: okt. 1982-mrt. 1995 (27, nr. 3-40, nr. 1)
L. Vooijs: okt. 1982-juni 1994 (27, nr. 3-39, nr. 2)
G.I.R. Dorgelo (secretaris): dec. 1982-juni 1993 (27, nr. 4-38, nr. 2)
J. Klok: okt. 1984 (29, nr. 3)
C.J. Dekker-Aalderink (secretaris): mrt. 1994-mrt. 2001 (39, nr. 1-46, nr. 1)
A. v.d. Pol: okt. 1994-dec. 1999 (39, nr. 3-44, nr. 4)
M. van Rooijen: okt. 1994-mrt. 1995 (39, nr. 3-40, nr. 1)
M. Beekman: okt. 1994-mrt. 1996 (39, nr. 3-41, nr. 1)
A. van Wijk: juni 1995-okt. 1998 (40, nr. 2-43, nr. 3)
R. Brouwer (secretaris|): dec. 1996-mrt. 1997 (41, nr. 4-42, nr. 1)
J. van der Ley: dec. 1997-sep. 2003 (42, nr. 4-48, nr. 3)
C. Dekker (eindredacteur): juni 2001-sep. 2003 (46, nr. 2-48, nr. 3)
R. Ernst: dec. 2002-mrt. 2003 (47, nr. 4-48, nr. 1)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
okt/nov. 1975: 60 jaar Vereniging `Bartimeus'
zd 1980 (25, nr. 1): Bartimeus 1915-1980
mrt. 1986 (31, nr. 1): 70 jaar Vereniging `Bartimeus'
okt. 1995 (40, nr. 3): 80 jaar Bartimeus
Bibliografische gegevens:
sgm Bartiméus info en va Bartiméus magazine
Autopsie:
KB: jan/feb. 1974-sep. 2003 (zj, nr. 1-48, nr. 3)
ontbreekt: mrt/apr. 1975, zd1985 (30, nr. 2)
IISG: juni 1967 (12, nr. 6)
juni 1968 (13, nr. 6)
mei 1969 (14, nr. 5)
juni 1970 (15, zn)
ander nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-