BNPP

Uit Poerbolinggo

Ondertitel:
maandblad gewijd aan de belangen der zending op het terrein der provincie Zuid- Holland (Zuid)
Categorie:
III/zending
Verschenen:
jan. 1924-zd 1940 (1, nr. 1-17, zn)
Eigenaar:
-
Uitgever:
Drukker-uitgever `De Motor', Sneek
Drukker:
Drukker-uitgever `De Motor', Sneek
Plaats van Uitgave:
Sneek
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
1,00 p/j
Foto's:
-
Tekeningen:
op voorzijde kaartjes van het zendingsgebied
Redactie:
B.J. Esser: jan. 1924-okt. 1939* (1, nr. 1-16, nr. 10*)
J.F. Esser-Rutgers: jan. 1924-sep. 1931 (1, nr. 1-8, nr. 9)
D. Pol: jan. 1924-dec. 1925 (1, nr. 1-2, nr. 12) en okt. 1928-okt. 1939* (5, nr. 10-16, nr. 10*)
W.J. Velders: okt. 1928-jan. 1939* (5, nr. 10-16, nr. 1*)
J.A.C. Rullmann: okt. 1931-okt. 1939* (8, nr. 10-16, nr. 10*)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
VUA: jan. 1924-nov. 1931 (1, nr. 1-8, nr. 11)
apr. 1936 (13, nr. 4)
dec. 1936 (13, nr. 12)
apr. 1937 (14, nr. 4)
jan. 1939 (16, nr. 1)
okt. 1939 (16, nr. 10)
ontbreekt: jan. 1926 (3, nr. 1)
1930 (7, nr. 1, 3, 4, 6, 8, 10, 11)
1931 (8, nr. 1, 5)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-