BNPP

Unitas fratrum

Ondertitel:
Maandblad der Evangelische Broedergemeente te Zeist
zd (1, nr. 2): Maandblad der Evangelische Broedergemeente in Holland
zd (1, nr. 3): Maandblad der Evangelische Broedergemeente te Zeist
zd (1, nr. 8): Maandblad der Evangelische Broedergemeente in Holland
zd (3, nr.1): Maandblad der Evangelische Broedergemeente te Zeist
Categorie:
III/opinie
Verschenen:
1946-1950 (1, nr. 1-5, nr. 10)
Eigenaar:
Evangelische Broedergemeente te Zeist
Uitgever:
-
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Zeist
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
1,80 p/j voor niet-leden
1947: 1,80 p/j voor leden, 2,15 p/j voor vrienden der Broedergemeente
1948 2,.50 p/j
losse nummers 0,25
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
Predikant der Evangelische.Broederg emeente te Zeist: 1946-1950
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
RUU 1946 (1, nr.1,8-11)
1946/ 1947 (2, nr. 1-12)
1948 (3, nr.1-4,7-12)
1949 (4, nr. 1-8
1950 (5, nr. 1/ 2,5-10)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Broeder
Literatuur:
-
Vindplaats:
-