BNPP

Visie

Ondertitel:
Stichting de Evangelische Omroep
26 nov. 1972 (3, nr. 48): Programmablad van de Evangelische Omroep
1 feb. 1998 (30, nr. 6): RTV-magazine van de Evangelische Omroep
26 aug. 2001 (33, nr. 35): Magazine van de Evangelische Omroep met radio- en tv-gegevens
Categorie:
II/media
Verschenen:
28 mrt. 1970- heden = 22 jan. 2005 (1, nr. 1-36, nr. 4)
Eigenaar:
Stichting de Evangelische Omroep, Hilversum
Uitgever:
Stichting de Evangelische Omroep, Hilversum
2 jan. 2001 (32, nr. 1): Koninklijke BDU Uitgeverij BV Barneveld
Drukker:
2 jan 1977 (8, nr. 1): Misset Grafische Bedrijven BV, Doetinchem
7 oktober 1990 (21, nr. 41): Senefelder Misset Grafisch Bedrijf BV, Doetinchem,later: Senefelder Misset BV, Doetinchem
13 aug. 2000 (32, nr. 33): Het Volk Printing, Erpe-Meeze (B)
Plaats van Uitgave:
Hilversum
Frequentie:
1x p/w
Omvang:
VI
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
5 jan 1975 (6, nr. 1): 28,00 p/j
23 dec 1979 (10, nr 52): 42,00 p/j
2 jan 1983 (14, nr. 1): 49,50 p/j
21 dec 1986 (17, nr. 52): 55,00 p/j
jan 1991 (22, nr. 1): 56,00 p/j
24 dec 1995 (26, nr. 52/1): 64, 85 p/j
28 nov 1999 (31, nr. 48): 99,40 p/j
losse nummer 1,85
4 jan. 2003 (34, nr. 2): 55,95 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
D. Kloek (hoofdredacteur): 2 dec. 1973* (4, nr. 48*)
G. Sierat: 2 dec. 1973* (4, nr. 48*)
G. van Loon-Knecht: 2 dec. 1973* (4, nr. 48*)
R. Tak: 2 dec. 1973* (4, nr. 48*)
L. den Hartog (hoofdredacteur): 13 jan. 1980-18 nov. 1984 (11, nr. 3-15, nr. 47)
J. de Heer: 13 jan. 1980-24 okt. 1982 (11, nr. 3-13, nr. 43)
K. Kersbergen: 13 jan. 1980-26 juli 1981(11, nr. 3-12, nr. 31)
G. van Loon: 13 jan. 1980-30 mei 1982 (11, nr. 3-13, nr. 22)
M. Mooiman: 13 jan. 1980-13 dec. 1981(11, nr. 3-12, nr. 51)
L. Vink: 13 jan. 1980-16 nov. 1980 (11, nr. 3-11, nr. 47)
J. de Wit: 13 jan. 1980-18 jan. 1981 (11, nr. 3-12, nr. 4)
A. Sikking (eindredacteur): 23 nov. 1980-19 dec. 1999 (11, nr. 48-31, nr. 51/52)
A. Sikking (adjunct-hoofdredacteur): 24 mrt. 1985-19 mei 1991 (16, nr. 13-22, nr. 21)
L. Emmink: 23 nov. 1980-13 dec. 1981 (11, nr. 48-12, nr. 51)
G. van Ommen: 24 mei 1981-24 okt. 1982 (12, nr. 22-13, nr. 43)
T. Droogendijk: 28 mrt. 1982-18 dec. 1983 (13, nr. 13-14, nr. 51)
D. van der Kaaden: 28 mrt. 1982-5 apr. 1987 (13, nr. 13-18, nr. 15)
J. Schreur: 28 mrt. 1982-20 feb. 1983 (13, nr. 13-14, nr. 8)
A. Langerak: 8 aug. 1982-17 okt. 1982 (13, nr. 32-13, nr. 42)
H. van de Beek: 31 okt. 1982-19 dec. 1999 (13, nr. 44-31, nr. 51/52)
L. Keller: 31 okt. 1982-6 jan. 1985 (13, nr. 44-16, nr. 2)
I. van Wagtendonk: 2 jan. 1983-18 nov. 1984 (14, nr. 1-15, nr. 47)
J.P. Lahpor: 25 nov. 1984-3 apr. 1988 (15, nr. 48-19, nr. 14)
N. Schipper: 25 nov. 1984-27 aug. 1989 (15, nr. 48-20, nr. 35)
G.J. v.d. Tuuk: 25 nov. 1984-heden (15, nr. 48-36, nr. 4)
A. Verhoef: 25 nov 1984-19 dec 1999 (15, nr. 48-31, nr. 51/52)
D. van Genderen: 13 jan. 1985-14 mrt. 1993 (16, nr. 3-24, nr. 11)
D. van Genderen (eindredacteur): 21 mrt. 1993-heden (24, nr. 12-36, nr. 4)
R. Visser (eindredacteur): 24 mrt. 1985-10 dec. 2000 (16, nr. 3-32, nr. 50)
H. Kamsteeg (hoofdredacteur): 29 sep. 1985-14 feb. 1993 (16, nr. 40-24, nr. 7)
A.M. de Wolff: 14 sep. 1986-3 apr. 1988 (17, nr. 38-19, nr. 14)
A.M. Zwiep: 26 juli 1987-18 dec. 1988 (18, nr. 31-19, nr. 51)
S. Korenhof: 19 juni 1988-22 jan. 1989 (19, nr. 25-20, nr. 4)
T. Westerbeek: 13 nov. 1988-7 dec. 1997 (19, nr. 46-28, nr. 50)
B. Starreveld: 3 sep. 1989- 11 apr. 1999 (20, nr. 36-31, nr. 15)
L. de Jong (hoofdredacteur): 18 sep 1994-18 juli 1999 (25, nr. 38-31, nr. 29)
M. Roubos: 6 aug 1995-27 feb. 2000 (26, nr. 32-32, nr. 9)
P. Weseman: 30 juli 1995-14 sep. 1997 (26, nr. 31-28, nr. 38)
C. Algra: 6 aug. 1995-17 sep. 1995 (26, nr. 32-26, nr. 38)
J. Bloemberg: 16 juli 1995-24 dec. 1995 (26, nr. 29- 26, nr. 52) en 7 dec. 1997-16 mei 1999 (28, nr. 50-31, nr. 20)
M. van Ravensberg: 23 juli 1995-23 mrt. 1997 (26, nr. 30-28, nr. 13)
M. Medema: 23 mrt. 1997-24 juni 2001 (28, nr. 13-33, nr. 27)
B. Drechsler: 23 mrt 1997- 8 nov 1998 (28, nr. 13- 30, nr. 46)
R. Koops: 28 mrt 1999 -19 dec 1999 (31, nr. 13 -31, nr. 51/52)
J. Vink: 14 feb. 1999-4 jul 1999 (31, nr. 7-31, nr. 27)
B. Popkema: 9 mei 1999 -19 dec 1999 (31, nr. 19 -31, nr. 51/52)
M. Knevel: 9 mei 1999-10 okt. 1999 (31, nr. 19-31, nr. 41)
J. Postma: 11 juli 1999-10 dec. 2000 (31, nr. 28-32, nr. 50)
J. Wolst: 11 juli 1999-2 apr. 2000 (31, nr. 28-32, nr. 14)
A.J. Hagedoorn: 25 juli 1999-heden (31, nr. 30-36, nr. 4)
J.W. Grievink (hoofdredacteur): 25 juli 1999 -19 dec. 1999 (31, nr. 30 -31, nr. 51/52)
S. Dik (secretaris): 5 apr. 1987-19 mei 1991 (18, nr. 15-22, nr. 21)
T. Koopmans (secretaris): 19 mei 1991-20 dec. 1998 (22, nr. 21-30, nr. 52/53)
M. Nep: 4 jan. 2000-heden (32, nr. 23-36, nr. 4)
B. van Delen: 9 apr. 2000-heden (32, nr. 15-36, nr. 4)
J. Pluym: 17 mei 2003-18 okt. 2003 (34, nr. 21-34, nr. 43)
D. Hoving: 24 mrt. 1985-19 mei 1991 (16, nr. 13-22, nr. 21)
M. Hiemstra: 31 apr. 1999-14 mrt. 1999 (31, nr. 5-31, nr. 11)
S. van der Zwan: 19 dec. 1999-heden (31, nr. 51/52-36, nr. 4)
Medewerkers:
K.J. Popma: 2 dec. 1973 (4, nr. 48)
H. Verwey: 2 dec. 1973 (4, nr. 48)
S. Paas: 2 dec. 1973 (4, nr. 48)
J.A.E. Vermaat: 2 dec. 1973 (4, nr. 48)
J.v.d. Lelie: 24 mrt. 1985 (16, nr. 13)
A. Mitzer: 24 mrt. 1985 (16, nr. 13)
B. v.d. Goot: 24 mrt. 1985 (16, nr. 13)
E. Vermaat: 24 mrt. 1985 (16, nr. 13)
Speciale nummers:
1970: Introductienummer
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
HDC: 28 mrt. 1970-27 dec. 1970 (1, nr. 1-1, nr. 40)
13 juni 1971 (2, nr. 24)
26 nov. 1972 (3, nr. 48)
2 dec. 1973 (4, nr. 48)
1 mrt. 1975 (6, nr. 8)
3 sep. 1978 (9, nr. 36)
2 sep. 1979 (10, nr. 36)
24 mrt. 1985 (16, nr. 13)
5 apr. 1987 (18, nr. 15)
3 apr. 1988 (19, nr. 14)
18 dec. 1988 (19, nr. 51)
19 mei 1991 (22, nr. 21)
29 mrt. 1992 (23, nr. 14)
8 nov. 1992 (23, nr. 46)
21 mrt. 1993 (24, nr. 12), 14 nov. 1993 (24, nr. 46)
29 mei 1994 (25, nr. 47)
20 nov. 1994 (25, nr. 47)
25 dec. 1994-22 jan. 1995 (25, nr. 52-26, nr. 4)
12 feb. 1995-7 dec. 1997 (26, nr. 7-28, nr. 50)
21 dec. 1997-7 nov. 1999 (28, nr. 52-31, nr. 45)
28 nov. 1999-5 dec. 1999 (31, nr. 48-31, nr. 49)
19 dec. 1999-22 jan. 2005 (31, nr. 51+52-36, nr. 4)
KB: 5 jan 1975-19 dec 1999 (6, nr. 1-31, nr. 51/52)
ontbreekt: 4 juli 1976 (7, nr. 27)
20 feb. 1977 (8, nr. 8)
11 nov. 1984 (15, nr. 46)
3 feb. 1985 (16, nr. 6)
4 jan. 1987 (18, nr. 2)
21 juni 1987 (18, nr. 26)
13 okt. 1996 (27, nr. 42)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
EO
Literatuur:
-
Vindplaats:
-