BNPP

Wijzer

Ondertitel:
Jeugdblad van het Leger des Heils
jan. 1988 (90, nr. 1): jeugdblad
Categorie:
II/jeugdblad
Verschenen:
jan/feb. 1987- dec. 1992* (89, nr. 871-94, nr. 10)
Eigenaar:
Leger des Heils
Uitgever:
Leger des Heils, Amsterdam
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
6 x p/j
1988 (90): 10 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
5,00 p.j.
Foto's:
-
Tekeningen:
ja
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
nov. 1986: introductienummer
Bibliografische gegevens:
vv De jonge kampvechter
de nummering van De jonge kampvechter is voortgezet
vanaf 1988 is er een nummering per jaargang
onbekend hoe lang het periodiek is verschenen
Autopsie:
KB: nov. 1986 (introductienummer)
jan/febr. 1987- dec. 1992 (89, nr. 871- 94, nr. 10)
ontbreekt: juni 1987- november 1987 (89, nr. 877-89, nr. 880)
febr. 1990 (92, nr. 2)
Achtergrond:
LdH
Literatuur:
-
Vindplaats:
-