BNPP

Zicht

Ondertitel:
Maandblad uitgaande van de Nederlandse Baptisten Jeugdbeweging en de Rijpere Jeugd Centrale
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
jan. 1972-jan. 1975* (1, nr. 1-3, nr. 5*)
Eigenaar:
Nederlandse Baptisten Jeugdbeweging
Uitgever:
-
Drukker:
okt. 1972 (1, nr. 6): Stenco, Amsterdam
Plaats van Uitgave:
Bilthoven
Frequentie:
1 x p/m (in feite nogal wisselend)
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
aug/sep. 1972 (1, nr. 5): 10,00 p/j, studenten/scholieren): 7,50 p/j
Foto's:
-
Tekeningen:
ja
Redactie:
J. Brongers: juni/juli 1972*-jan. 1975* (1, nr. 4*-3, nr. 5*)
H. Vegter: juni/juli 1972*-jan. 1975* (1, nr. 4*-3, nr. 5*)
T. Wolters: juni/juli 1972*-mrt. 1973 (1, nr. 4*-1, nr. 11)
M. van den Berg: sep. 1974-jan. 1975* (1, nr. 4*-3, nr. 5*)
Medewerkers:
Y. Horjus: okt. 1972-jan. 1975* (1, nr. 6-3, nr. 5*)
M. van der Werf: okt. 1972-jan. 1975* (1, nr. 6-3, nr. 5*)
P. Brongers: feb. 1973-jan. 1975* (1, nr. 10-3, nr. 5*)
G. Meijer: feb. 1973-jan. 1975* (1, nr. 10-3, nr. 5*)
M. van den Berg: zd 1973-zd 1974 (2, nr. 2-2, nr. 6)
T. Wolters: zd 1973- jan. 1975* (1, nr. 6-3, nr. 5*)
I. Zandvoort: zd 1973-jan. 1975* (1, nr. 6-3, nr. 5*)
J. Groeneveld: zd 1974-jan. 1975* (2, nr. 6-3, nr. 5*)
K. de Vries: zd 1974-jan. 1975* (2, nr. 6-3, nr. 5*)
A. Hoeksema: sep. 1974-jan. 1975* (3, nr. 1-3, nr. 5*)
D. Reiling: sep. 1974-jan. 1975* (3, nr. 1-3, nr. 5*)
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
onbekend of het periodiek langer is verschenen
Autopsie:
RUU: juni/juli 1972-okt. 1972 (1, nr. 4-1, nr. 6)
feb. 1973-mrt. 1973 (1, nr. 10- 1, nr. 11)
zd (2, nr. 2)
dec. 1973 (2, nr. 3/4)
zd(jan.?) 1974 (2, nr. 5)
zd (2, nr. 6)
sep. 1974 (3, nr. 1)
jan. 1975 (3, nr. 5)
Achtergrond:
Baptist
Literatuur:
-
Vindplaats:
-