BNPP

Enschedese kerkbode

Ondertitel:
Wekelijks officiëel orgaan van de Gereformeerde Kerken in Enschede-noord en Enschede-zuid opgenomen in Gereformeerd Kerkblad voor Overijssel en Gelderland
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
3 dec. 1955*-21 nov. 1959* (50, nr. 22*-54, nr. 20*)
Eigenaar:
-
Uitgever:
Drukkerij-uitgeverij J. Boersma,, Enschede
Drukker:
Drukkerij-uitgeverij J. Boersma,, Enschede
Plaats van Uitgave:
Enschede
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
III
Formaat:
A
Oplage:
-
Prijzen:
fl. 7,00 p/j
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
eindredacteur: I. de Wolff: 3 dec. 1955*-21 nov. 1959* (50, nr. 22*-54, nr. 20(
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
HDC: 3 dec. 1955 (50, nr. 22)
16 mrt. 1957 (51, nr, 36)
2 nov. 1957-9 nov. 1957 (52, nr. 17-52, nr. 18)
22 feb. 1958 (52, nr. 32)
21 nov. 1959 (54, nr. 20*)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GKV
Literatuur:
-
Vindplaats:
-